top of page

Laura Peeters - Orthomoleculair therapeut

Beste lezers van Rozemarijn en Thijm,


Ik ben Laura Peeters en via deze weg stel ik me graag aan jullie voor. Misschien hebben jullie mij al gezien in de winkel in Venlo, waar ik sinds vorig jaar regelmatig aanwezig ben om testen uit te voeren. Ik ben een orthomoleculair therapeut, hormoontherapeut en darmtherapeut met mijn eigen praktijk in Venlo. Mijn benadering van gezondheid omvat het werken met geavanceerde apparatuur voor biofysische regulatietherapie, waarmee ik het lichaam op celniveau kan meten en behandelen.


In mijn praktijk behandel ik een scala aan gezondheidsproblemen, variërend van allergieën zoals hooikoorts en voedselallergieën tot spijsverteringsproblemen, immuunsysteemproblemen, hormonale disbalans, huidproblemen zoals eczeem en reumatische klachten. Mijn focus ligt op het aanpakken van de onderliggende oorzaken van deze problemen en het stimuleren van het zelfherstellend vermogen van het lichaam.


In deze nieuwsbrief wil ik graag meer vertellen over het kruid Scutellariae (Glidkruid) en de rol ervan als antihistamine in het immuunsysteem. Histamine, een neurotransmitter, speelt een cruciale rol in het immuunsysteem en is vaak verantwoordelijk voor allergische reacties. Wanneer het lichaam allergenen detecteert, zoals pollen of stof, produceert het immuunsysteem histamine als reactie. Histamine zorgt voor een ontstekingsreactie, wat leidt tot symptomen zoals jeuk, niezen en een verstopte neus.


Scutellariae werkt als een natuurlijke antihistamine in het lichaam. Het bevat actieve bestanddelen die histamine-receptoren blokkeren, waardoor de symptomen van allergische reacties worden verminderd. Op celniveau reguleert Scutellariae de vrijlating van histamine en helpt het de ontstekingsreactie te verminderen die gepaard gaat met allergieën.

Het gebruik van dit kruid als een supplement, samen met de behandeling van Rebalance-Venlo voor pollenallergieën, werkt op een natuurlijke en effectieve wijze. Mijn behandeling omvat blootstelling van het lichaam aan pollen, waardoor een natuurlijke immunotherapie wordt gestimuleerd. Het gebruik van Scutellariae, een natuurlijk antihistaminicum, versterkt deze behandeling op krachtige wijze.


Op 4 april zal ik aanwezig zijn in de winkel in Venlo om consulten aan te bieden voor het behandelen van hooikoortsklachten. Tijdens deze consulten bespreek ik mijn benadering van hooikoortsbehandelingen en voer ik de behandeling uit. Een consult duurt 35 minuten en kost 40 euro. Tijdens het consult wordt u blootgesteld aan de pollen met biofysische regulatie therapie, en krijgt u druppels mee om de behandeling voort te zetten. Bovendien zijn er mogelijkheden voor vergoedingen vanuit alternatieve zorg, indien u hiervoor verzekerd bent.


Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten en u te helpen uw gezondheid te verbeteren.


Met vriendelijke groet,


Laura Peeters

Opmerkingen


Aanbevolen Posts
Recente Posts
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page