top of page
Voedingsnieuws

Voedingsnieuws.

Nieuw,  6 gezonde Latte kruiden mixen

Nieuw,  6 gezonde Latte kruiden mixen

Goldenmilk is op basis van kurkuma. Kurkuma wordt al eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. Eén Goldenmilk is verrijkt met de medicinale reishi paddenstoelen de Goldenmilk Sweet is verrijkt met kokosbloesemsuiker en kokosmelkpoeder.

Spice Wise

Spice Wise

In dit boek laat SVH Meesterkok Michel Hanssen stap voor stap zien hoe je magische kruidenmixen maakt en gebruikt. Hij deelt zijn beste kruiden- en specerijenmengsels met je en past ze toe in voor-, hoofd- en nagerechten, waarvan je ook de recepten aantreft. Verder biedt dit boek een schat aan weetjes, adviezen en tips.

De ongezouten waarheid

De ongezouten waarheid

We eten per jaar 1 kilo zout te veel. En zout zit in veel meer producten dan je denkt. Waar zit het in? Hoeveel zout krijg je zelf eigenlijk binnen? Wanneer je geleidelijk minder zout eet,  merk je het verschil bijna niet, blijkt uit diverse onderzoeken. 

Schulp Vruchtensappen. Puur sap van heerlijk fruit. 

Schulp Vruchtensappen. Puur sap van heerlijk fruit. 

U proeft het: een fles sap van Schulp Vruchtensappen is een fles vol fruit. Gezond fruit, voornamelijk afkomstig uit Hollandse boomgaarden. Welke van de vele smaken u ook kiest, u proeft altijd puur vruchtensap. Zo uit de natuur, zonder enige toevoeging. Dus geen suiker, kleur-, geur en/of smaakstoffen.

Malsovit Vezel Muesli

Malsovit Vezel Muesli

In Malsovit VezelMuesli zitten alleen natuurlijke en gezonde ingrediënten. Het is een eerlijk product, waarbij u precies weet wat u binnen krijgt. Er is geen suiker of zout aan toegevoegd.

Kurkuma Verrassend veelzijdig

Kurkuma Verrassend veelzijdig

Kurkuma, ook bekend als geelwortel, koenjit of turmeric, is afkomstig van de tropische plant Curcuma longa, familie van de gember. Er zijn meerdere kurkuma varianten, maar het is de Curcuma longa waarvan de werkstof curcumine zo sterk in de belangstelling van de hedendaagse wetenschap staat. Kurkuma kent een lange geschiedenis van gebruik, zowel als keukenkruid als in de oosterse geneeskunde.

Magnesium: Een onmisbaar mineraal

Magnesium: Een onmisbaar mineraal

Magnesium om beter te slapen, magnesium bij spierkrampen, magnesium voor het hart… het lijkt wel of iedereen tegenwoordig extra magnesium inneemt. In de‘ranglijst’ van veel gebruikte voedingssupplementen is magnesium met stip nummer één in de categorie mineralen. En niet voor niets. Magnesium tekorten blijken vaak voor te komen, terwijl dit mineraal onmisbaar is in het lichaam. 

Spice Wise Too

Spice Wise Too

Een boek over gezond en lekker koken voor iedereen die minder zout wil of moet eten! Bij deze heerlijke vlees-, vis- en vegetarische gerechten staan de kruidenmengsels centraal, waardoor de toevoeging van zout overbodig is. In Spice Wise Too gaat SVH Meesterkok en ervaringsdeskundige Michel Hanssen op een culinaire wereldreis langs de spicy hotspots zoals India, Zuid Afrika en USA. 

Gezond de winter door met Schüsslerzouten

Gezond de winter door met Schüsslerzouten

In de herfst en winter trekt de natuur zich terug, de kleuren verbleken, het rijke voedselaanbod neemt af en de dagen worden korter. Hierdoor neemt de noodzaak toe tot het nemen van ondersteunende vitaalstoffen en mineralen welke het immuunsysteem ondersteunen.

Elke dag vers brood!

Elke dag vers brood!

Geniet elke dag weer van de overheerlijke volle smaak van Zonnemaire brood. Zonnemaire maakt gebruik van eerlijke en natuurlijke ingrediënten zonder toevoegingen. Altijd gebakken op authentieke wijze en gegarandeerd 100% biologisch! Dat proef je! Het Zonnemaire-assortiment bevat dagelijks vers gebakken en houdbaar brood en banket van ongeëvenaarde kwaliteit. Zonnemaire biologisch brood ligt elke ochtend heerlijk vers in de winkel. 

bottom of page