top of page

Aan het woord Frank Menue, oprichter en eigenaar van New Care Supplements BV

Ruim 20 jaar geleden begon ik aan mijn missie. Ik zat al 13 jaar in de branche en wist precies wat ik wilde; een fantastische mooie Oer-Nederlandse Orthomoleculaire lijn voedingssupplementen afgestemd op het gemiddeld voedingspatroon van de Nederlander. Dus een duidelijke aanvulling om de tekorten uit de voeding te compenseren. Voeding is namelijk het allerbelangrijkste om het lichaam te voorzien van de juiste voedingsstoffen. Echter door de hedendaagse levensstijl en maatschappij ontkom je niet aan een juiste aanvulling speciaal afgestemd voor ons. Denk alleen al aan Vitamine D3 en Magnesium, we moeten dat echt aanvullen.


New Care Supplements is inmiddels een gerenommeerd bedrijf dat staat voor kwaliteit en communicatie. We doen veel aan onderzoek met universiteiten (Radboud, UMC, ETZ) en passen onze samenstellingen dan ook meteen aan, aan nieuwe inzichten. Ik durf te stellen dat onze lijn van vandaag is en niet van gisteren. Bekende therapeuten als Rineke Dijkinga en Margo Peinemann hebben hier hun bijdrage aan geleverd.


We zijn ook al onze samenstellingen Clean Label aan het maken, wat wil zeggen dat de vulstoffen die nodig zijn om een tablet te slaan of een capsule te maken, ook natuurlijk zijn zodat de opname maximaal is zonder ballaststoffen. In al onze verpakkingen zitten officiële bijsluiters, niet verplicht bij supplementen, zodat je thuis nog eens alles kan nalezen. We hebben ook de meeste NZVT gekeurde producten in Nederland. Dat is het enige visuele keurmerk van kwaliteit en zuiverheid in Nederland en staat voor Nederlands Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport. Een topsporter weet dan zeker dat dit product zuiver is, maar u als klant weet dat dan ook zeker. Kijk hier dus goed naar.


We hebben ook een spaarsysteem voor vaste gebruikers; U koopt 10 producten in een periode en de gemiddelde aankoop daarvan krijgt u als korting op het volgende New Care product. Dit geldt voor alle New Care producten van D3, Luchtwegensiroop, Magnesium, Visolie, Collageen, Multi …..noem maar op. Dit is dus nog eens bovenop de persoonlijke klantenkaart van Rozemarijn en Thijm!! We doen ook veel aan lezingen voor personeel om hen te voorzien van munitie om de consument vervolgens tot in detail te voorzien van de juiste en laatste informatie.


Al met al een lijn om trots op te zijn. U kunt ook een “test jezelf” invullen op onze site www.new-care.nl . Vervolgens krijgt u 12% korting op de geadviseerde producten bij de Rozemarijn en Thijm winkels. Hoe gaaf is dat! (Deze korting komt dan nog eens extra op de spaarkaart van New care en Rozemarijn en Thijm).


Ik ken Ans Welters al 33 jaar. We hebben al die jaren een klik met elkaar. Mooie dingen gedaan met lezingen voor de klanten. Ik ben dan ook oprecht blij en trots dat mijn mooie merk New Care Supplements een prominente plek heeft op het schap in al haar winkels. Ik hoop oprecht dat jullie ook gaan kennismaken met onze mooie Oer-Nederlandse kwaliteit.


Lieve en gezonde groeten,


Frank Menue

New Care Supplements b.v.


Prof. Eykmanweg 2

5144 ND Waalwijk

T: +85 222 00 18


Like ons op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte!

Comments


Aanbevolen Posts
Recente Posts
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page