top of page
Assortiment page 1
Natuurlijke zonbescherming.
We hebben op deze pagina verschillende producten gepresenteerd om je te beschermen tegen de zon. Voor deskundig advies en wat voor jou de juiste keus is, ben je van harte welkom in onze winkels.
Biosolis, de hoogste kwaliteitscriteria

De minerale filters: Een alternatief tegenover de chemische zonnefilters. Chemische filters worden door de huid geabsorbeerd en werken pas na een half uur. De UV-straling die in de huid doordringt wordt omgezet door de chemische filters, wat tot allergiserende en fototoxische bestanddelen kan leiden. Bovendien zijn chemische zonneproducten medeverantwoordelijk voor de vernietiging van koraalriffen. Inderdaad, deze filters bevorderen de verspreiding van een virus dat de dood van koralen veroorzaakt, zodat sommige regio’s het gebruik van zonneproducten met chemische filters op hun stranden verbieden.

Urtizon Sun Protection

De Urtizon Sun Protection producten bevatten ingrediënten van een hoogwaardige kwaliteit en bieden maximale huid- bescherming. De milde formuleringen maken de producten geschikt voor dagelijks gebruik, ook voor de gevoelige huid. De zonnecrèmes bevatten geen chemische, maar anorganische filters die een goede bescherming tegen UVA en UVB bieden. 

Bloem zon en bruin

Te weinig zonlicht is niet goed voor ons, maar teveel zonnebaden doet onze huid evenmin goed. Daarom is het uitermate belangrijk om verstandig en dus beschermt te zonnen. Dat kan met het medische hulpmiddel Zon & Bruin. Deze zonnebrandcrème bevat een beschermingsfactor 20 en ingrediënten die het bruiningsproces activeren en daardoor een snellere bruinvorming van de huid bevorderen met minder zonuren. Daarnaast beschermt het tegen het optreden van zonneallergie, blaasjes, irritaties en jeuk door overmatig zonlicht.

Vision Sun

De hele dag goed beschermd de zon in met Vision. Van de zon wil je zorgeloos kunnen genieten. Wát je ook doet. Vertrouw daarom op Vision zonbescherming. Vision heeft een uitgebreid assortiment zonnebrandproducten die je huid de hele dag* beschermen tegen zonnestraling. Alle producten zijn parfumvrij en bevatten de speciaal ontwikkelde LyphaZomeTM technologie,  waardoor de actieve ingrediënten diep in je huid dringen en van binnenuit beschermen en verzorgen. *afhankelijk van huidtype, zonkracht en beschermingsfactor. Door de gepatenteerde LyphaZomeTM technologie dringen de actieve ingrediënten diep in je huid waardoor Vision zeer waterbestendig en Sweat- & Actionproof is!
leverbaar in: 

  • SPF 10 - 20 - 30 - 50

  • Kids SPF 20 - 30 - 50

  • Aftersun

Annemarie Börlind

SUN - Geniet van de zon op natuurlijke wijze
De zon verwarmt ons en geeft ons een gevoel van vitaliteit en welzijn. Helaas kan de UV-stralen ook leiden tot ernstige schade aan de huid. Maar door te kiezen voor een doeltreffende bescherming van uw huid, kunt u genieten van de zon zonder zorgen. Huidvriendelijk UV-filters en kombu algen extract helpen om zonnebrand te voorkomen, terwijl een duindoorn complex en vitamine E bevorderen van een gezonde celactiviteit. Na het doorbrengen van tijd in de zon, de koeling en kalmerende After Sun Gel hydrateert en verzorgt de huid.

DADO SENS SUN

Voor meer dan 90% van de bevolking is het gebruik van een betrouwbare bescherming tegen de zon steeds belangrijker. Vooral personen met een zonneallergie, zeer gevoelige huid, eczeem, psoriasis en rosacea kiezen steeds vaker voor producten met een hoge beschermingsfactor en effectieve en verdraagzame ingredienten. Met DADO SENS SUN zetten we de gezondheid en de bescherming van de huid op de eerste plaats. Daarom zijn alle producten dusdanig ontworpen om de huid tegen beschadiging door de zon beschermen en gelijktijdig te verzorgen met waardevolle voedingstoffen. 

LOVEA BIO, 100% veilige en gezonde bescherming tegen de zon!

Nieuw op de Nederlandse markt is de van oorsprong Franse, biologische zonnelijn van LOVEA BIO. Deze natuurlijke, minerale producten ter bescherming tegen UV- straling staan garant voor veilig en gezond bruinen en genieten van alle goede eigenschappen van de zon!

De producten van LOVEA BIO bevatten uitsluitend natuurlijke, minerale filters en dito verzorgende ingrediënten. Alle formules zijn bovendien vrij van parabenen, phenoxyethanol, genetische gemodificeerde organismen, siliconen, PEG, synthetische kleurstoffen en synthetische parfums.

P20

De P20 producten, verkrijgbaar in spray of heldere lotion, zijn sneldrogend met fotostabiele UVA/UVB filters. 1x aanbrengen geeft 10 uur lang betrouwbare zonbescherming. Zelfs na 80 minuten in het water biedt P20 dezelfde bescherming als voorafgaand aan het contact met het water. En dit alles zonder parfum, kleurstoffen, parabenen en andere conserveermiddelen. P20 is zonbescherming waarop je kunt vertrouwen.

Met de factoren 15 20 30 en 50+ biedt de serie de juiste bescherming voor elk huidtype. Er zit dus altijd iets bij voor je ; of je nu bruin wilt worden of een gevoelige huid hebt, zoals bij veel kinderen het geval is.

bottom of page