top of page
Biosolis, de hoogste kwaliteitscriteria

Dankzij de 100% natuurlijke minerale filters, dankzij de 100% natuurlijke plantaardige oliën die afkomstig zijn van de biologische landbouw, en dankzij de weldaden van Aloë Vera.

 

Het laboratorium en de leveranciers van Biosolis blijven constant op zoek naar de juiste grondstoffen. Ze kijken naar oplossingen die bescherming, veiligheid, doeltreffendheid en milieuvriendelijkheid waarborgen. Trouw aan zijn engagement maakt Biosolis geen gebruik van bestanddelen uit de petrochemie (geen siliconenolie, geen paraffines, geen synthetische parfums) in de formules. De onmisbare filters die onze huid doeltreffend tegen de UV-stralen beschermen, zijn van natuurlijke oorsprong en niet nanometrisch.

Dankzij de biotechnologie kan Biosolis hoog kwalitatieve bestanddelen gebruiken, die rein, niet vervuilend zijn en die respectvol zijn voor onze huid en onze Aarde. Om overompakkingen te vermijden, zijn de flesjes en de etuis van Biosolis ecoverantwoordelijk geconcipieerd: Plantaardige inkten, recycleerbare flesjes.

 

Biosolis werkt met het certificerend agentschap Ecocert Greenlife en met de Cosmebio associatie die deze grondig gekozen bestanddelen en hun formules goedkeuren.

Biosolis zet nog een stap verder en laat alle beschermingsfactoren SPF en UVA controleren door een onafhankelijke laboratorium: Alle producten van Biosolis komen overeen met de Europese en Amerikaanse zonnebeschermingsnormen COLIPA en FDA.

Gezondheidsadvies
Biosolis zelfbruiner spray
Biosolis extreme fluid SPF50+, 40ml
Biosolis aftersun melk 150ml
Biosolis Zonneolie SPF6,125ml
Biosolis sun milk SPF15- 50 of 100ml
bottom of page