top of page
Zon & Bruin en Zon & NA

Alles en iedereen om je heen ziet er een stuk vrolijker uit als de zon schijnt. Met haar warme zonnestralen kan de zon er, als geen ander, voor zorgen dat je je goed voelt. De zon geeft je meer energie, zet de huid aan tot het aanmaken van vitamine D en je krijgt er een mooi kleurtje van. Toch heeft de zon ook een schaduwzijde. Zonneplezier kan vandaag de dag overschaduwd worden door de invloed die de zon heeft op onze huid. Te weinig zonlicht is niet goed voor ons, maar teveel zonnebaden doet onze huid evenmin goed. Daarom is het uitermate belangrijk om verstandig en dus beschermt te zonnen. Dat kan met het medische hulpmiddel Zon & Bruin. Deze zonnebrandcrème bevat een beschermingsfactor 20 en ingrediënten die het bruiningsproces activeren en daardoor een snellere bruinvorming van de huid bevorderen met minder zonuren. Daarnaast beschermt het tegen het optreden van zonneallergie, blaasjes, irritaties en jeuk door overmatig zonlicht.

Zon en bruin
Bruining, bescherming en verzorging

Zon & Bruin Activeert het bruiningsproces

Beschermt tegen het optreden van:
•    Zonneallergie
•    Zonneblaasjes
•    Jeuk en irritatie


Bevat geen conserveringsmiddelen

Verantwoord zonnen, betekent ook dat de huid na het zonnen verantwoord dient te worden verzorgd. Dus niet alleen smeren voor en tijdens het zonnen, maar ook na het zonnen. Op deze manier zorg je optimaal voor een herstellend resultaat. Een huid die regelmatig aan de zon wordt blootgesteld, voelt snel droog aan en gaat sneller verouderen. De vochtbalans van de huid wordt namelijk verstoord, waardoor de huid veel vocht zal verliezen. Houd je huid gezond en voorkom om te lang, teveel en onbeschermd te zonnen. 


Huid die bloot is gesteld aan zonnestralen heeft een kwalitatief goede verzorging nodig in de vorm van een aftersun, zonder chemische conserveringsmiddelen die mogelijk huidirritaties kunnen veroorzaken. Kies voor een natuurlijk product zoals Zon & Na aftersun spray. Dit betreft een medisch hulpmiddel zonder conserveringsmiddelen. De spray zorgt dat de gevolgen van zonlicht op de huid, zoals rood worden en uitdrogen, sterk worden geremd. Op deze wijze wordt een sneller herstel van de huid mogelijk, waardoor ook het optreden van zonneblaasjes, zwellingen (bultjes), extreem droge huid en jeuk worden verminderd.
 

Zon & Na Verkoeld en verzorgd

•    Voedt, beschermt en herstelt de huid
•    Vermindert zonneblaasjes en jeuk
Zeer mild, ook geschikt voor kleine kinderen

Gezondheidsadvies
bottom of page