top of page

Over ons..

Rozemarijn & Thijm

Advies: Rozemarijn & Thijm is jouw speciaalzaak voor innnerlijke en uiterlijke gezondheid. Buiten ons uitgebreide en geheel natuurlijke assortiment onderscheidden ons door deskundig en persoonlijk advies aan te beiden.
Gezondheid is de basis voor een gelukkig leven. Wij geloven dat een gezonde levenstijl tegenwoordig gecombineerd moet worden met dat extra steuntje in de rug. Rozemarijn & Thijm is jouw adres voor pure, eerlijke en natuurlijke producten voorzien van de informatie die erbij hoort. 
Leven: van voedingssuplementen, kruidengeneesmiddelen, specerijen, superfoods, reforproducten, sportvoeding tot natuurlijke huid-en haar verzorging. Wij informeren je graag over een gezonde levenstijl en goede voeding. Daarbij hoort ook, geniet van het leven!
Advies.

Rozemarijn & Thijm is uw speciaalzaak voor innerlijke en uiterlijke gezondheid. Buiten ons uitgebreide en geheel natuurlijke assortiment onderscheiden wij ons door deskundig en persoonlijk advies aan te bieden. Loop bij een van onze filialen binnen en wij staan u graag te woord! Daarnaast vindt u op deze website informatie en tips over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen.

Gezondheid.

Gezondheid is de basis voor een gelukkig leven. Wij geloven dat een gezonde levensstijl tegenwoordig gecombineerd moet worden met een extra steuntje in de rug. Rozemarijn & Thijm is uw adres voor pure, eerlijke en natuurlijke producten voorzien van de informatie die erbij hoort. Wij delen deze overtuiging graag met u. Klik hier voor het actuele gezondheidsnieuws.

Leven.

Van voedingssupplementen, kruidengeneesmiddelen, specerijen, superfoods, reformproducten, sportvoeding tot natuurlijke huid-en haar verzorging. Zie hier een greep uit ons assortiment. Wij informeren u graag over een gezonde levensstijl en goede voeding. Daarbij hoort ook, geniet van het leven!

Leer ons kennen

Ans

Rozemarijn en Thijm bestaat 40 jaar! En dat willen wij niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Ans Welters, eigenaar van Rozemarijn en Thijm, blikt terug én kijkt vooruit:

"Wat ben ik nog steeds blij dat ik ruim 40 jaar geleden tegen mijn passie ben aangelopen!

 

Mijn interesse in de natuurlijke geneeswijzen werd gewekt tijdens mijn werkzaamheden in een acupunctuurcentrum. Ik heb nooit het idee gehad om ondernemer te worden, maar het was de manier om mijn interesses te combineren en mijn passie op anderen over te brengen.

 

De opleiding orthomoleculaire voeding was de mooiste opleiding die ik heb gedaan en ik kan me nog steeds verheugen op een training of nascholing. De kennis die ik heb opgedaan is de basis voor de filosofie van Rozemarijn en Thijm. Wij geloven steevast dat het lichaam zo goed mogelijk gevoed moet worden met de juiste voedingsstoffen, uiteraard eerst met de juiste voeding, maar indien nodig ook aangevuld met zo natuurlijk mogelijke voedingssupplementen.

 

Ik vind het zo fijn om iedere dag weer bezig te zijn met alles wat de natuur te bieden heeft. Wij zijn trots op ons complete assortiment aan kruiden, specerijen en supplementen en zeker ook op ons uitgebreide assortiment natuurlijke huis-en haarverzorgingsproducten met het motto: wat je op je huid smeert moet je kunnen eten!

 

We hebben er 40 jaar opzitten maar zijn nog lang niet uitgeleerd en ik hoop dan ook dat me nog vele jaren zijn gegund om mezelf maar hopelijk ook vele anderen te helpen met mooie natuurproducten.

 

Ik blijf in ieder geval nog net zo enthousiast (misschien nog wel meer) als 40 jaar geleden!"

bottom of page