top of page

Gezondheidsnieuws.

Mondmasker

Het AVA™-masker verlaagd het risico op besmetting met het coronavirus door het virus versneld af te
breken

Dit bijzondere AVA™ mondmasker is de enige in zijn soort. Dit mondkapje breekt het coronavirus oftewel covid-19 versneld af. In een microbiologisch laboratorium bleek uit een onderzoek verricht volgens de ISO 18184 norm dat het unieke eigenschappen bezit. Meer dan 30% van het coronavirus is onschadelijk na 1 minuut, meer dan 60% van het coronavirus is onschadelijk na 10 minuten en meer dan 90% van het coronavirus is onschadelijk na dertig minuten. Het risico op een corona-infectie of op verspreiding van het
coronavirus wordt sterk afgebouwd met dit mondkapje. Een spectaculair resultaat.


Het AVA™ (Anti-Viral Allergy free) FACE MASK is gemaakt van vezels die een speciale eigenschap hebben om de groei van bacteriën en virussen te remmen door het vernietigen van het lipiden- en eiwit-celomhulsel van de virussen. Dit resulteert in de dood van een groot deel van het virus, terwijl de rest zich niet kan vermenigvuldigen omdat AVA™ ingrijpt in hun eiwitsynthese die het hoofdbestanddeel is van de virusvermenigvuldiging.


AVA™ maskers kunnen ook de bacteriële groei remmen die de oorzaak is van acne en muffe geur. De speciale technologie van AVA™ is geen coating, maar wordt in de spinstadium in de vezel gemengd, waardoor de kiemremming effectief is.

Screenshot 2020-12-12 at 11.28.04.png
Langdurige bescherming

De stof waarvan het masker is gemaakt is 99% effectief na 100 wasbeurten. Zou zie je dat dit masker langdurige bescherming biedt. Langer dan andere mondkapjes die over het algemeen niet 100x gewassen kunnen worden.

Bescherming van jezelf en de ander

Dit masker beschermt niet alleen de mensen die jij tegen komt zodat jij ze niet kunt besmetten. Dit masker verlaagd het risico dat je besmet raakt door een ander. Door de antivirale werking wordt een virus waarmee jij besmet zou kunnen raken versnelt afgebouwd. Bovendien heeft het AVA™ masker het OEKO-TEX STANDARD 100 certificaat. Als een textielartikel het STANDARD 100 label draagt, kunt u er zeker van zijn dat elk onderdeel van dit artikel, d.w.z. elke draad, knoop en andere accessoires, zijn getest op schadelijke stoffen en dat het artikel dus onschadelijk is voor de gezondheid van de mens.

Medisch geteste stof

De stof waarvan het masker is gemaakt is medisch getest. Het masker zelf nog niet. Dit komt door de lange wachtrijen bij de laboratoria, waardoor het maanden duurt voor je aan de beurt bent, Gelukkig is de stof, in tegenstelling tot veel andere stoffen, wel getest volgens de norm ISO 18184: de norm voor de "Bepaling van de antivirale werking van textielproducten".

Draagcomfort

De lusjes van de oorkoorden van het masker kan simpel  aan de maat worden aangepast. Niet te los of te strak
achter de oren. De metaalstrip maakt de aansluiting bij de neus optimaal.

bottom of page