top of page

Maatregelen in de winkel

Gezondheidsnieuws.

Maatregelen in de winkels vanwege het Coronavirus

Het coronavirus heeft inmiddels een grote invloed op ons dagelijks leven. Dus ook op onze winkels en op uw boodschappen. Dat deze situatie soms vragen oplevert, is helemaal niet zo gek. De gezondheid van onze klanten en medewerkers staat centraal. Maar onze winkels zijn wel gewoon open.

Maatregelen in de winkel


In onze winkels hebben wij een aantal preventieve maatregelen genomen om verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan. De adviezen van het RIVM (https://www.rivm.nl/) staan hierin centraal. Daarnaast hebben wij een aantal aanvullende maatregelen genomen:

  • Minimaal 1,5 meter afstand van elkaar.

  • Over de toonbank in alle winkels hangt plexiglas.

  • Maximaal 4 personen tegelijk in de winkel. 

  • Direct hand-op-handcontact wordt zoveel mogelijk vermeden.

  • Wij vragen u bij de kassa af te rekenen met pinpas of mobiele telefoon.

       Wanneer u alleen over contant geld beschikt verzoeken wij dit uit te wisselen zonder handcontact.

  • In onze winkels worden geen testers van bijvoorbeeld make-up meer aangeboden.

  • Vanzelfsprekend hebben we daarnaast ook extra hygiënemaatregelen in onze winkels.

Beschikbaarheid producten


Met de inzet van onze collega’s, leveranciers en transporteurs doen we er alles aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij bevoorraden onze winkels dagelijks. Ondanks alle inspanningen kan door een verhoogde vraag naar bepaalde producten (zoals paracetamol, en hand-gel), op dit moment in onze winkels een tijdelijk tekort ontstaan. Graag helpen wij u met een alternatief. U kunt via www.rozemarijnenthijm.shop óók online bestellen. Houd wel rekening met langere levertijd vanwege de toegenomen drukte.

Gezond zijn en blijven? Wij helpen U!


Om verspreiding van het virus te voorkomen gelden eigenlijk dezelfde tips als bij de verspreiding van griep en verkoudheid. Persoonlijke hygiëne is heel belangrijk, zoals het regelmatig wassen van je handen met zeep en hoesten in de binnenkant van je elleboog. Zorg tevens dat je weerstand op peil is door gezond te eten, voldoende te bewegen of sporten, goed te slapen en stress te vermijden.

Met een breed assortiment producten en deskundige adviezen staan we ook in deze tijd graag voor je klaar. Samen met al onze collega’s werken wij er hard aan om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Dank voor uw begrip en graag tot ziens in één van onze winkels en online!

Met vriendelijke groet,


Team Rozemarijn & Thijm

bottom of page