top of page

Lezing over artrose

Gezondheidsnieuws.

Happy Senior Couple
Lezing Orthopeed Jan Ide de Jong over artrose

Op woensdag 30 oktober om 19.30 uur organiseert Rozemarijn & Thijm een bijeenkomst over reumatische gewrichtsklachten. Als spreker is de bekende orthopedisch chirurg Jan Ide de Jong uitgenodigd.

De bijeenkomst is zeer interessant als u van alles wilt weten over de nieuwste inzichten op het gebied van bewegen zonder pijn.


Datum: Woensdag 30 oktober 2019
Tijd: 19.30 – 21.30 (Zaal open vanaf 19.00)
Locatie: Asteria Hotel Venray, Maasheseweg 80A, 5804 AD Venray
Aanmelden: Wij vragen €7,50 entree. Aanmelden voor deze avond kan in alle winkels van
Rozemarijn & Thijm en op www.rozemarijnenthijm.shop

De behandeling van artrose, Nu en in de Toekomst

Jan Ide de Jong weet met zijn enorme kennis over gewrichtsklachten én een vleugje humor altijd het publiek aan zich te binden. Tijdens deze bijeenkomst bespreekt hij niet alleen verschillende gewrichtsklachten, maar gaat hij ook dieper in op de nieuwe inzichten en behandelingen, waaronder vloeibare groenlipmossel, curcumine en zwarte bes-blad. Het belooft vooral een interactieve avond
te worden. Een groot deel van het programma is namelijk ingeruimd voor het stellen van vragen. Deze zullen door de orthopedisch chirurg uit Ede op deskundige wijze beantwoord worden.


Toegang


Na afloop van de bijeenkomst is er gelegenheid om met elkaar van gedachten te wisselen en om Jan Ide de Jong nog persoonlijke vragen te stellen. Heeft u last van artrose of andere gewrichtsklachten of wilt u meer weten oer het voorkomen van dergelijke aandoeningen? Dan mag u deze avond niet missen. U kunt zich aanmelden bij een van de Rozemarijn & Thijm filialen of via
rozemarijnenthijm.shop.

bottom of page