top of page

Huisdieren en vuurwerk

Gezondheidsnieuws.

Huisdieren en vuurwerk
Het einde van het jaar komt in zicht en dat betekent weer vuurwerk. Veel dieren vinden vuurwerk echter niet zo leuk als hun baasje. Ze worden bang en zijn gestresst.

Vuurwerk, onweer, dierartsenbezoek, reizen. Situaties die uw huisdier wellicht niet zo leuk vindt. Rescue® Pets is speciaal ontwikkeld voor deze dieren. 

 

Rescue® Pets is een alcoholvrije variant op de reeds populaire producten van Bach Rescue®. Rescue® Pets bevat dezelfde mix als van deze originele Bach Bloesems.

 

Rescue® Pets kunt u in verschillende situaties gebruiken. Denk hierbij aan:

 

- Vuurwerk of onweer

- Dierartsenbezoek

- Verhuizingen of reizen

- Wedstrijden, keuringen of shows

- Extreem blaffen of grommen 

 

Geschikt voor alle dieren, zowel huisdieren maar ook paarden en leguanen. Rescue® Pets is alcoholvrij en valt niet onder de als doping geregistreerde middelen. Hierdoor is het uitstekend geschikt voor gebruik tijdens paardrijwedstrijden, keuringen en shows.

 

Gebruik

4 druppels in het drinkwater of over het voer doen. Er kunnen ook 4 druppels onverdund gegeven worden aan het dier. Max. 24 druppels per dag. Wilt u Rescue® Pets gebruiken vanwege het vuurwerk met Oud & Nieuw? Dan adviseren wij om minimaal een week van de voren te starten met het geven van deze druppels.

 

Let op: pipet is van glas! Max. dosering niet overschrijden. Rescue® Pets kan langere tijd gebruikt worden. Droog en bij kamertemperatuur bewaren, buiten bereik van kinderen houden.

 

Ingrediënten

Glycerine, Aqua, Helianthemum nummularium, Clematis vitalba, Impatiens glandulifera, Prunus cerasifera, Prunus cerasifera, Ornithogalum umbellatum.

 

Inhoud

Rescue® Pets is verkrijgbaar in een pipetflesje van 10ml en in een spray van 20ml

Rescue Pets is geschikt voor alle dieren en gemakkelijk in gebruik. De alcoholvrije druppels kunnen eenvoudig worden toegevoegd aan het voer, water of op een snack. Rescue Pets kan ook op de oren, neus of poot van het dier worden gedruppeld.

bottom of page