top of page

Bewegen zonder pijn

Gezondheidsnieuws.

Eugène Mathijssen is gezondheidsjournalist en schrijft al tientallen jaren over producten voor gezondheidsproblemen. Vanuit dit vakgebied is hij geïnteresseerd in gewrichts- producten voor onder andere artrose en reumatoïde artritis. Mathijssen wil onder de aandacht brengen dat er effectieve, natuurlijke alternatieven zijn voor de farmaceutische ontstekingsremmers (nsaiD’s) die menigeen krijgt voorgeschreven bij gewrichtsaandoeningen. En ingrijpende operaties, zoals gewrichtsvervanging, kunnen daarmee mogelijk worden voorkómen of uitgesteld. Mathijssen heeft zich grondig verdiept in de natuurlijke ontstekingsremmers vloeibare groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad. Een vloeibare formule met deze ingrediënten is in zijn opinie de beste nieuwe oplossing voor artrose, reumatoïde artritis en enkele andere gewrichtsziekten. in korte tijd hebben duizenden mensen al baat gehad bij het gebruik van deze vloeistof. En dat zonder bijwerkingen, door de natuurlijke ingrediënten. De effectiviteit kan na enkele weken zelfs vergelijkbaar zijn met die van farmaceutische middelen

In nederland hebben 116.000 mensen last van reumatoïde artritis. het aantal mensen dat getroffen wordt door artrose ligt met 1,1 miljoen nog een stuk hoger. Pijnlijke aandoeningen. Wat is hiertegen te doen?

Iedereen kan op elke leeftijd te maken krijgen met gewrichten die steeds pijnlijker en stijver gaan aanvoelen. Meer dan de helft van de mensen met reumatoïde artritis is jonger dan 65 jaar. Reumatische aandoeningen zoals artrose en reumatoïde artritis kunnen dus terecht worden aangemerkt als volksziektes. De precieze oorzaak van de meeste reumatische aandoeningen is niet bekend. Reuma is daardoor nog niet te genezen, maar wel te behandelen met medicijnen, voedingssupplementen en fysiotherapie. nsaiD’s zijn pijnstillende medicijnen die veel worden voorgeschreven bij gewrichtspijn. Omdat die vaak nare bijwerkingen hebben, is er veel onderzoek gedaan naar natuurlijke pijnstillers. De vloeibare combinatie van groenlipmossel, Curcumine en Zwarte bes-blad is waarschijnlijk de krachtigste en veiligste natuurlijke ontstekingsremmer die we nu kennen. Deze revolutionaire doorbraak in de therapie van gewrichtsklachten blijkt veel effectiever dan visoliesupplementen en glucosamineproducten. In onderstaand boekje kunt u uitgebreid kennismaken met deze bijzondere ontstekingsremmers uit de natuur.

Het boekje is ook in onze winkels af te halen. Zolang de voorraad strekt.

bottom of page