top of page

Intern

Opleidingen en cursussen

New Care online trainingsprogramma

Op de website, www.new-care.nl, is een online trainingsprogramma geplaatst waaraan alle medewerk(st)ers uit drogisterij, apotheek of reformzaak kunnen deelnemen.

Waar is het online trainingsprogramma te vinden?
Het online trainingsprogramma is te vinden op www.new-care.nl en dan onder het SPECIALISTEN gedeelte. Zodra je op de specialisten site drukt verschijnt er de volgende melding:

Wil je inloggen om aan de quiz of het New Care Online Trainingsprogramma deel te nemen, klik dan op deze link.

https://www.new-care.nl/index.php?p=account&page=login  voor bestaande accounts

https://www.new-care.nl/index.php?p=account&page=signup  voor nieuwe aanmeldingen

Hoe verloopt de registratie?
Nadat je op deze link hebt geklikt dien je je te registreren. Het eerste veld vraagt om een code. Deze code kan worden aangevraagd bij New Care Supplements. Deze code wordt per winkel uitgegeven en kan dus voor meerdere medewerksters worden gebruikt. Bij het registreren wordt ook naar de persoonsnaam gevraagd, zodat het trainingsprogramma individueel kan worden ingevuld. Registratie spreekt verder voor zich.
Na de registratie ontvang je direct via e-mail een wachtwoord. Met dit wachtwoord en je e-mailadres kun je inloggen om deel te nemen aan het trainingsprogramma.
Het registreren hoeft dus maar 1 keer te gebeuren. Daarna blijft het wachtwoord in combinatie met je e-mailadres geldig. 

De inlogcodes per filiaal:

16728  Deurne
16729  Uden
16731  Tegelen
16732  Venray
16733  Blerick
16734  Venlo

 Bij problemen contact opnemen met Floortje Heijnen 073 – 624 22 44

Hoe vind je het online trainingsprogramma?
Zodra je bent ingelogd kun je kiezen voor de quiz of het online trainingsprogramma.
Zodra je voor online trainingsprogramma kiest, verschijnt het volgende scherm met uitleg over de training.

Welkom bij het New Care Online Trainingsprogramma
Het New Care Online Trainingsprogramma is speciaal voor jou ontwikkeld om je kennis van de New Care producten te vergroten. Deze kennis geeft je belangrijke tools in handen die je direct op de winkelvloer kunt gebruiken bij het geven van adviezen.

Wanneer je start met de training krijg je per product steeds een aantal sheets te zien. Het aantal sheets dat je te zien krijgt is niet voor ieder product gelijk. Nadat de sheets zijn getoond, volgt per product een aantal vragen. Dit aantal wisselt ook van product tot product. Alle antwoorden zijn terug te vinden in de sheets. Het is dan ook belangrijk dat je de sheets aandachtig doorleest.

Je kunt de training op ieder gewenst moment starten en stoppen. Hiermee geven we je de gelegenheid om de training te volgen op momenten dat het jou het beste uitkomt. Als je tussentijds wilt stoppen, wordt de training opgeslagen. Wanneer je opnieuw inlogt kun je vervolgens verder gaan waar je de vorige keer bent gestopt.

Het trainingsprogramma bestaat uit de volgende onderdelen:

Vitaminen
Mineralen & Kruiden
Speciaal I
Speciaal II
Trend & Fyto
Gezond Gewicht

Voor al deze onderdelen kun je een deelcertificaat behalen. Als je deze 6 deelcertificaten hebt gehaald, kun je het examen afleggen. In het examen komt alles wat je hebt geleerd bij het afleggen van de deelexamens nog eens terug. Als je deze eindtoets ook hebt gehaald, mag je jezelf New Care professional noemen. Dit betekent dat je alle tools in handen hebt om de producten van New Care goed te adviseren.

Wij wensen je heel veel succes met het trainingsprogramma!

Begin met het New Care Online Trainingsprogramma!
Als je op deze link klikt start de training.


Doe mee met de New Care quiz 
en maak iedere maand kans op een gratis product naar keuze

Op onze website, www.new-care.nl, is een quiz geplaatst waaraan alle medewerk(st)ers uit drogisterij, apotheek of reformzaak kunnen deelnemen. Onder alle inzendingen wordt een gratis product naar keuze verloot. Iedere maand wordt er een nieuwe quiz geplaatst en maak je dus weer kans op een gratis product naar keuze. Onderstaand staat vermeld hoe je je kunt aanmelden voor de quiz.

Waar is de quiz te vinden?


De quiz is te vinden op www.new-care.nl en dan onder het detaillisten gedeelte. Zodra je op de specialisten site drukt verschijnt er de volgende melding:


‘Wil je inloggen om aan de quiz mee te doen, klik dan op deze link’

 

Hoe verloopt de registratie?
Hier dien je je te registreren. Het eerste veld vraagt om een code. Deze code kan aangevraagd worden bij New Care Supplements. Deze code wordt per winkel uitgegeven en kan dus voor meerdere medewerksters worden gebruikt. Bij het registreren wordt ook naar de persoonsnaam gevraagd, zodat de quiz individueel kan worden ingevuld. Registratie spreekt verder voor zich.
Na het registreren ontvang je direct via e-mail een wachtwoord. Met dit wachtwoord en je e-mailadres kun je inloggen om deel te nemen aan de quiz.


Het registreren hoeft dus maar 1 keer te gebeuren. Daarna blijft het wachtwoord in combinatie met je e-mailadres geldig.

 

Hoe vind je de quiz?
Zodra je bent ingelogd kun je links bovenaan klikken op ‘quiz’.
Je ziet dan uit welke quizzen je kun kiezen.

Hoe vaak kun je deelnemen?
Je kunt iedere quiz slechts 1 keer invullen. Mocht je toch op een quiz klikken die je al eens hebt ingevuld, dan verschijnt de volgende melding:
‘helaas, deze quiz is al door u ingevuld’
Iedere maand wordt er een nieuwe quiz geplaatst.

Hoe werkt de quiz?
De quiz bestaat uit een aantal vragen over bijvoorbeeld 1 of 2 producten uit het New Care assortiment. Het zijn open vragen en je kunt direct onder de vraag het antwoord typen. Indien gewenst kun je tussentijds de antwoorden opslaan, zodat je de antwoorden niet kwijt bent. Zodra alle antwoorden zijn ingevuld klik je op ‘Verzenden’ en worden de antwoorden naar New Care verzonden. Je ontvangt via e-mail een bevestiging van deelname.

Mocht je vragen hebben over het registeren of het invullen van de quiz neem dan contact op met New Care Supplements b.v., telefoonnummer: 073 – 624 22 44 .  

bottom of page