top of page

Gezondheidsnieuws.

Jubileum Uden

UDEN | Rozemarijn & Thijm aan de Galerij 42 in Uden bestaat 20 jaar. De speciaalzaak voor innerlijke en
uiterlijke gezondheid viert dit door het jaar heen met verschillende kortingsacties.

Bij Rozemarijn & Thijm zijn ze erg blij dat hun deuren ook in deze tijden 'gewoon' open mogen blijven voor klanten. "Zeker in deze tijd is gezondheid natuurlijk heel belangrijk", vertelt Peter van Orsouw van Rozemarijn & Thijm. "Daarom is het fijn dat we voor onze klanten bereikbaar zijn en ze ons op de normale openingstijden kunnen bezoeken, met uitzondering van de koopavonden.
Deskundig en persoonlijk advies staat bij ons hoog in het vaandel. Ons vakkundig en gediplomeerd personeel staat dan ook altijd klaar om onze klanten van advies te voorzien.”

uden.jpg
Rozemarijn & Thijm

Het filiaal aan de Galerij in Uden is één van de zes zaken van Rozemarijn & Thijm. In totaal bestaat de winkelketen al 36 jaar.

Rozemarijn & Thijm gelooft dat een gezonde levensstijl tegenwoordig gecombineerd moet worden met een extra steuntje in

de rug. De zaak is daarom hét adres voor pure, eerlijke en natuurlijke producten, voorzien van de informatie die erbij hoort. Peter: “We bieden een breed assortiment verantwoorde producten, variërend van voedingsmiddelen en -supplementen tot natuurlijke geneesmiddelen en van cosmetica tot cadeauartikelen. We informeren iedereen graag over een gezonde levensstijl en goede voeding." Meer informatie? Op de website vind u allerlei informatie en tips over uiteenlopende gezondheidsonderwerpen. De kortingsacties vindt u hier

bottom of page