top of page

Voedingsnieuws.

Latte kruidenmixen

Latte kruidenmixen

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Nieuw, 6 gezonde Latte kruiden mixen

Kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en de medicinale reishi paddestoelen en heeft een kruidige smaak.

Kurkuma Latte “Goldenmilk” Reishi – Ceylon kaneel

Kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en de medicinale reishi paddestoelen en heeft een kruidige smaak.

Kurkuma Latte “Goldenmilk gezoed” Ceylon kaneel – Kokos

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Kurkuma Latte “Goldenmilk gezoed”      Ceylon kaneel – Kokos

Matcha Latte Gember – Ceylon kaneel

Matcha is de enige groene theesoort waarbij het gehele theeblad in de vorm van poeder wordt gedronken. Deze blend is verrijkt met ceylon kaneel en gember en heeft een heerlijke zachte kruidige smaak. Matcha bevat EGCc en L-theanine.

Beetroot Latte Gember – Cacao

Bietenpoeder en Cacao zijn de basis van deze Latte. Een heerlijke zachte smaak verrijkt met gember en anijs. Bietenpoeder is rijk aan vitaminen en mineralen.

Maca Latte Cacao – Ceylon kaneel

Maca en Cacao zijn de basis van deze Latte. De blend is verrijkt met Ceylon Kaneel en Lucuma. Maca en Lucuma hebben van nature een karamelachtige maak. Deze drank heeft een lichtzoete smaak.

Mushroom Latte Reishi – Cordyceps

Deze Latte bevat de medicinale en energie verhogende paddenstoelen Reishi en Cordyceps. Door de toevoeging van Cacao en Ceylon Kaneel heeft deze Latte een heerlijke smaak.

Hoe maak je je favoriete Latte?

2 theelepels poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de Latte extra luchtig te maken kan je de Latte in blender mixen. Naar behoefte kan honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker worden toegevoegd. Een theelepel biologische kokosolie maakt je Latte nog romiger.

bottom of page