Paarse chiapudding met kokosmelk en amandelpasta

Dit is echt een recept dat je in de avond maakt, en in de ochtend lekker opsmikkelt. Het is makkelijk en snel, maar zit vol superfoods en lekkere ingrediënten.

Aantal.

1 persoon

Ingrediënten.

  • 30 g zwart chiazaad

  • 150 ml amandelmelk

  • 100 ml kokosmelk

  • 1 el maquipoeder

  • 1 el ahornsiroop

  • 1 el witte amandelpasta

  • Vers fruit van het seizoen

Bereiding.

Meng de amandelmelk en het chiazaad in een mok. Laat dit minimaal 30 minuten weken. Liever zo'n 2 uur. Roer vooral in de eerste 10 minuten geregeld goed door, anders gaat het chiazaad aan elkaar plakken. Doe vervolgens de kokosmelk en de ahornsiroop erbij en roer nogmaals door. Schep de witte amandelpasta lichtjes door de pudding, zodat je een marmeren effect krijgt. Maak het af met vers fruit van het seizoen. Heerlijk in de ochtend of als tussendoortje.

Bereidingstijd.

10 minuten