top of page

Nieuwe producten.

Yokuu

Screen Shot 2018-11-13 at 14.11.34.png

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Herstel de natuurlijke balans!

Het overmatig gebruik van desinfecterende middelen en klassieke, chemische schoonmaakproducten zorgt voor een disbalans tussen mens en natuur. Het is tijd voor een nieuw hygiënetijdperk waarbij gezonde bacteriën als natuurlijke bondgenoten onze woningen reinigen, net als in het bos. Zo herstellen we de balans. En dit alles op een circulaire manier. De schoonmaakwereld op zijn kop!


Verlies aan biodiversiteit


Goede bacteriën spelen een cruciale rol voor ons lichaam. Ze trainen ons immuunsysteem. Door overmatig steriele ruimten verliezen we het contact met onze oude vrienden en gaat ons immuunsysteem achteruit, met een toename in allergieën als gevolg.


Multiresistente bacteriën


Door het overdadig gebruik van desinfecterende middelen, worden bacteriën alsmaar resistenter en gevaarlijker. Jaarlijks sterven er wereldwijd 700.000 mensen aan resistente ziekenhuisbacteriën. Volgens de WHO staat dit probleem in de top 3 van belangrijkste risico’s voor de volksgezondheid.


Gevaarlijke chemische producten


Er gebeuren jaarlijks duizenden ongevallen met chemische producten. Hierbij zijn kinderen vaak het slachtoffer en de gevolgen kunnen ernstig zijn.

bottom of page