top of page

Nieuwe producten.

uixi

Screen Shot 2018-11-13 at 14.11.34.png

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Wat is UIXI?

UIXI– spreek uit als ‘whiksie’ – is een plastuit en helpt ons als vrouwen om staand te plassen. Handig als je even geen toilet – of schoon toilet – in de buurt hebt! Neem de UIXI plastuit mee op vakantie, tijdens het wandelen of sporten, naar een festival of mee in de auto voor onderweg. Met UIXI standaard in je tas, heb je nooit meer last van hoge nood.

 

Ook voor vrouwen met (tijdelijke) fysieke beperkingen is UIXI een uitkomst. Je kan je broek namelijk gewoon aanhouden tijdens het gebruik van de UIXI plastuit. Ook vanuit een rolstoel is UIXI supermakkelijk, hygiënisch en discreet in gebruik. UIXI is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden: vanaf 4 tot 100 jaar!

Over UIXI

Het is onze missie om staand plassen voor vrouwen net zo normaal te laten worden als dat het voor mannen is. Het heeft namelijk zo zijn voordelen. Zeker wanneer er geen schoon toilet in de buurt is!

 

UIXI komt van het werkwoord ‘uixiar’. Dat heel letterlijk ‘plassen’ betekent in Maya. Oorspronkelijk is Mexico ook het land waar UIXI is ontstaan. Hier is het dan al vele jaren een succes bij de dames! Ook in Amerika zijn ze al fan van de UIXI plastuit. Dus wij vonden het de hoogste tijd om UIXI ook naar Europa te halen.

bottom of page