Nieuwe producten.

uixi

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Wat is UIXI?

UIXI– spreek uit als ‘whiksie’ – is een plastuit en helpt ons als vrouwen om staand te plassen. Handig als je even geen toilet – of schoon toilet – in de buurt hebt! Neem de UIXI plastuit mee op vakantie, tijdens het wandelen of sporten, naar een festival of mee in de auto voor onderweg. Met UIXI standaard in je tas, heb je nooit meer last van hoge nood.

 

Ook voor vrouwen met (tijdelijke) fysieke beperkingen is UIXI een uitkomst. Je kan je broek namelijk gewoon aanhouden tijdens het gebruik van de UIXI plastuit. Ook vanuit een rolstoel is UIXI supermakkelijk, hygiënisch en discreet in gebruik. UIXI is geschikt voor vrouwen van alle leeftijden: vanaf 4 tot 100 jaar!

Over UIXI

Het is onze missie om staand plassen voor vrouwen net zo normaal te laten worden als dat het voor mannen is. Het heeft namelijk zo zijn voordelen. Zeker wanneer er geen schoon toilet in de buurt is!

 

UIXI komt van het werkwoord ‘uixiar’. Dat heel letterlijk ‘plassen’ betekent in Maya. Oorspronkelijk is Mexico ook het land waar UIXI is ontstaan. Hier is het dan al vele jaren een succes bij de dames! Ook in Amerika zijn ze al fan van de UIXI plastuit. Dus wij vonden het de hoogste tijd om UIXI ook naar Europa te halen.

UIXI plastuit gebruiken:

Staand plassen met UIXI in 5 stappen:

01 Knoop je broek los en schuif je ondergoed opzij. Plaats de UIXI plasgoot met het smalle gedeelte naar voren. Houd deze iets naar beneden gericht. Houd je benen gesloten tijdens het gebruik.

 

02 Druk de bovenkant van de plastuit goed aan. Zodat er niks langs kan lopen. Ontspan… en plassen!

 

03 Door de handige rand aan de bovenkant, veeg je jezelf eenvoudig droog. Je hebt dus geen wc papier nodig!

 

04 Schud je UIXI droog. Door het gebruik van hoogwaardig kunststof blijft geen vocht achter op de plastuit.

 

05 Stop ‘m terug in het waterdichte zakje. Het opbergzakje is waterdicht en kan je wassen in de wasmachine. Klaar!

 

Zittend plassen met UIXI:

01 Schuif naar voren en plaats UIXI met het smalle gedeelte naar voren en iets naar beneden gericht

 

02 Volg nu stappen 3, 4 en 5 van bovenstaande instructie.