top of page

Nieuwe producten.

Natusport

Screen Shot 2018-11-13 at 14.11.34.png

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Supplementen, voedings- en verzorgingsproducten die sporters helpen om prestatie en uithoudingsvermogen te verbeteren en sneller te herstellen na een zware fysieke inspanning. Ontwikkeld in samenwerking met topsporters en sportartsen.

De combinatie van vakkennis en intensieve samenwerking met experts zorgt voor vertrouwen van topsporters: inmiddels hebben diverse topsporters- en teams voor de producten van NatuSport gekozen. Wij hebben ons als partner verbonden aan deze sporters, die op hun beurt trotse ambassadeurs zijn van NatuSport. Samen werken we aan hun sportieve doelen. En daar zijn we trots op!

Gouden prestaties

Nationale en lokale sportploegen gebruiken dagelijks supplementen en sportvoeding van Natusport. Omdat iedere sporter anders is, worden de supplementen afgestemd op elke individuele sporter. Uiteraard onder toezicht van de sportarts, coach en NatuSport. Maak kennis met onze topsporters die wij ondersteunen in hun reis naar gouden prestaties!

bottom of page