top of page

Nieuwe producten.

JereinsteZeep

Screen Shot 2018-11-13 at 14.11.34.png

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

PUUR EN EERLIJK

JereinsteZeep is puur en eerlijk. JereinsteZeep heeft vloeibare, milieuvriendelijke producten voor de was, voor de poets en voor onder de douche. Als basis wordt gebruik gemaakt van Aleppozeep en Marseillezeep. Het zijn oerzepen gemaakt van olijfolie. Kijk hier hoe Aleppozeep geproduceerd wordt.

HET ZIT ZO

  • JereinsteZeep is puur. Het wast, poetst en doucht schoon en is neutraal.  Er zijn geen toevoegingen voor houdbaarheid, kleur, geur, waskracht, poetskracht, kleurvastheid of vloeibaarheid. JereinsteZeep bevat ook geen optische witmakers of genetisch gemodificeerde enzymen. Naar wens wordt een vleug geur toegevoegd. Dat is op basis van plantaardige, etherische olie.

  • JereinsteZeep is zuinig voor het milieu. De ingrediënten zijn natuurlijk en afbreekbaar. Wij maken gebruik van bestaande hervulbare flessen. Op deze manier wordt een bijdrage geleverd aan beperking van afvalproductie en grondstofverspilling.

  • JereinsteZeep is eerlijk geprijsd. Er worden geen overbodige kosten gemaakt voor marketingmanagers, leaseauto’s of andere prijsopdrijvende zaken. De prijs is laag en evenredig met de inhoud.

  • JereinsteZeep is perfect voor de was, de poets en de douche. JereinsteZeep heeft ecologische producten zonder fratsen. Geniet ervan.

bottom of page