Nieuwe producten.

Aspiraclip med

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Beschrijving

Neusclip container met 100% biologische etherische oliën van eucalyptus, tijm en ravensara.

  • Verlicht verkoudheidsklachten

  • Bevrijdt een verstopte neus

  • Versterkt de natuurlijke afweer

  • Antiviraal en antibacterieel

  • Tegen onaangename geuren

  • Weldadig bij droge lucht

  • Hoog draagcomfort dankzij de speciale ergonomische vorm gemaakt van siliconen geschikt voor farmaceutisch gebruik.

Gebruiksadvies

Het is voor ziekteverwekkers niet alleen bij koude temperaturen gemakkelijk zich in het lichaam te vermenigvuldigen en te zorgen voor steeds maar weer terugkerende infecties. De speciale samenstelling van aspiraclip® med helpt al bij de eerste tekenen van verkoudheid, zoals een verstopte of loopneus, hoesten of hoofdpijn.

De etherische oliën helpen bij de bestrijding van ziektekiemen en kunnen ook bij reeds bestaande infecties het immuunsysteem versterken en het lichaam ondersteunen in de strijd tegen virussen en bacteriën. Een profylactisch gebruik in een drukke omgeving of op reis kan verstandig zijn als bescherming tegen infecties.

Gepatenteerd medisch hulpmiddel

’s Werelds eerste mini-inhalator aspiraclip® is een gepatenteerd medisch hulpmiddel en wordt vervaardigd in Duitsland. De twee kleine containers bevatten etherische oliën van hoge kwaliteit. Bij het plaatsen van de clip in de neus bereiken de natuurlijke biologische ingrediënten onmiddellijk de neusslijmvliesmembranen. Zodoende is aspiraclip® snel en direct effectief.

100% biologische etherische oliën

Alle aspiraclip®-producten zijn gebaseerd op 100% biologische ingrediënten, die we met grote zorg selecteren en verwerken. Comfortabel en flexibel. De mini-inhalator is gemaakt van huidvriendelijke siliconen en past zich soepel aan de vorm van de neus aan, zonder te knellen. Of het nu thuis, op kantoor of onderweg is, aspiraclip® kan altijd en overal comfortabel worden gedragen. Bij een dagelijks gebruik van ca. 1-2 uur, kan aspiraclip® tot 21 dagen worden gebruikt.