top of page

Gezondheidsnieuws.

Original sleep

Original sleep
Lekker natuurlijk slapen door vergeten planten

Total Sleep van Original CBD is een natuurproduct wat is samengesteld uit planten die goed zijn voor het inslapen en doorslapen. De natuur heeft de mensheid door de eeuwen heen met deze planten geholpen bij het lekker slapen, maar is inmiddels gewoonweg vervangen door een synthetisch slaappilletje. ​ Heel veel mensen gebruiken slaappilletjes om in slaap te komen. Uiteraard heeft dit een positief effect op het inslapen en het doorslapen. Het probleem is echter dat er na verloop van tijd een bepaalde dosering niet meer hetzelfde effect op het slapen heeft als in het begin. Om de nacht door te komen, heb je dan in plaats van 1 pilletje, 2 slaappilletjes nodig en na een aantal weken misschien nog wel meer. Met andere woorden: je bent afhankelijk geworden van het slaapmiddel. Ook is een veel gehoord probleem dat men er overdag zo duf van is.

Moeilijk inslapen en doorslapen

De geschiedenis heeft door de eeuwen heen al laten zien hoe krachtig de natuur is. Het is toch bijna niet te geloven maar de literatuur laat zien dat de Ballota nigra al sinds 16 de eeuw in West Azie, meer dan succesvol werd gebruikt bij nerveuze spanningen, angst, het moeilijk inslapen en slapeloosheid. De mens is gewoonweg vergeten hoe de natuur ons kan helpen.

Zenuwen tot rust

Zo wordt al meer dan 200 jaar in de volksgeneeskunde de passiebloem geroemd om o.a. haar rustgevende invloed op het slaapproces en haar kalmerende invloed om gespannen zenuwen tot rust te brengen.

Original sleep
Wetenschappelijk onderzoek

Wetenschappelijk onderzoek heeft later zelfs aangetoond dat dit volksgeneeskundig gebruik juist is geweest en dat de veronderstelde kalmerende werking terecht is.

Voor dagelijkse verzorging

De Escholtzia californica is ook zo'n plant, die vergeten is, maar die al door de Noord-Amerikaanse Indianen gebruikt werd om beter te kunnen slapen.

Het Slaapmutsje

De plant en de kleine zwarte zaadjes van de vrucht bevatten stoffen die een licht kalmerende werking hebben en hun bijdrage leveren om beter te kunnen slapen. Het plantje heeft niet voor niets de bijnaam; het Slaapmutsje.

Wil jij ook lekker slapen?

Gebruik dan de kracht uit de natuur van deze vergeten planten en ervaar zelf dat lekker slapen weer heel normaal is. Ook prettig om te weten is, dat het gebruik van deze planten geen gewenning geeft en je je overdag heerlijk uitgerust voelt.

bottom of page