top of page

Gezondheidsnieuws.

Lezing Margo Peinemann

Lezing Margo Peinemann
Lezing

Hierbij willen wij u van harte uitnodigen voor de lezing van Margo Peinemann, georganiseerd door Rozemarijn & Thijm. Deze zal plaatsvinden op donderdag 20 Juni in het Asteria Hotel te Venray. U bent vanaf 19.00 uur welkom voor een kopje koffie of thee. De lezing begint om 19.30 uur zal tot ongeveer 22.00 uur duren.

 

Wij zijn verheugd dat wij Margo Peinemann bereid hebben gevonden om deze avond voor ons te verzorgen. Margo is een zeer ervaren Orthomoleculair docent en therapeut. Wij (de medewerksters van Rozemarijn en Thijm) verheugen ons altijd op een lezing van Margo. Allereerst om brede kennis en jarenlange ervaring maar zeker ook om haar levendige, enthousiaste en passievolle manier van het overdragen van haar kennis! Kijkt u ook eens op haar website om een indruk te krijgen van haar indrukwekkende carriére:

 

www.healthvision-online.nl

Gezond Ouder Worden

Het thema van deze avond is Vitaal en Gezond ouder worden ……….Dat willen we toch allemaal! Margo zal ons daarvoor handvatten geven. Het belooft een inspirerende en leerzame avond te worden. Wij hopen u allemaal te ontmoeten op deze bijzondere avond.

 

Wij vragen voor deze avond een bijdrage van € 7.50. Daarvoor krijgt u koffie of thee bij ontvangst en een syllabus per mail na deelname. Ook ontvangt u een kortingscoupon die u kunt verzilveren bij een van de Rozemarijn & Thijm winkels. 

 

Wellicht tot 20 juni, Team Rozemarijn & Thijm.

Locatie

Let op als u rijdt met behulp van uw navigatiesysteem!

 

Tot en met afrit 8 klopt de navigatie. Bij het einde van afrit 8 wordt u niet de juiste kant op gestuurd. Volg vanaf einde afrit 8 onderstaande routebeschrijving:

Komt u vanaf Nijmegen; einde afrit 8 links afslaan en vervolgens bij de stoplichten links afslaan en onder het viaduct doorrijden. Na de stoplichten eerste weg rechts, hierna vindt u het hotel aan uw linkerzijde. Komt u vanaf Venlo; einde afrit 8 bij de stoplichten rechts afslaan en de eerste weg rechts nemen, hierna vindt u

het hotel aan uw linkerzijde.

 

Hotel Asteria

Maasheseweg 80A

5804AD Venray

Tel: 0478511466

Lezing Margo Peinemann

bottom of page