top of page

Op (gezondheids)avontuur door Zuid-Oost Azië

Hi allemaal! Zoals jullie misschien wel weten heb ik het afgelopen jaar met veel plezier voor Rozemarijn & Thijm in de winkel gewerkt en o.a. ook de blogs geschreven. Vanaf half september ga ik een halfjaar weg naar Zuid-Oost Azië. Hier ga ik in mijn eentje backpacken om er even tussenuit te zijn nu ik klaar ben met mijn studie Food Innovation aan de HAS in Den Bosch. Ik hoop tijdens mijn reis veel inspiratie & kennis op de doen op het gebied van voeding en gezondheid, maar natuurlijk ga ik ook volop genieten van al het moois dat de landen te bieden hebben.


Rineke Dijkinga voedsel educatie bodem

Zo ben ik heel benieuwd in hoeverre ik daar gezond kan blijven eten en hoe gezond mensen daar over het algemeen leven. Ik heb zo’n gevoel dat ik nog heel veel kan leren door de oude kennis die daar nog ligt en zou bijvoorbeeld ook heel graag met zo’n oude medicijnenman willen praten. Daarnaast ga ik ook een retraite doen bij monniken in een klooster, waar je ook de mogelijkheid hebt om in stilte (niet mogen praten) je tijd door te brengen.


Mijn reis begint in Bali, waar ik eerst een maandje tot rust zal komen en familie opzoek. Daarna is mijn plan om voor 2 maanden naar Thailand te gaan en daar eerst het zuiden en dan het noorden te verkennen. Dan vervolg ik mijn reis naar Laos, waar je práchtige jungles hebt en ga ik vanuit daar naar Cambodja. Tussendoor wil ik nog een vriendin opzoeken in Singapore en vervolgens sluit ik mijn reis af in Vietnam. Kortom: een onwijs leuke tijd voor de boeg!


Denk je nu ‘dat klinkt gaaf, kunnen we je ergens volgen?’: dat kan! Met mijn bedrijf De Appeltheker deel ik via social media kennis over de kracht van voeding en wil ik vooral mijn leeftijdsgenoten bewust maken. Via mijn Instagram- & Facebookaccount zal ik dan ook mijn volgers op de hoogte houden van mijn bevindingen tijdens mijn reis. De linkjes naar mijn pagina’s vind je hieronder.


Ik kijk terug op een hele fijne & leerzame tijd bij Rozemarijn & Thijm. Ik ga mijn collega’s en alle leuke klanten dan ook ontzettend missen. Wie weet zien jullie me over een halfjaartje weer terug. To be continued!


Gezonde groetjes,

Nina Wind


Volg me hier op Instagram


Volg me hier op Facebook


Bekijk hier mijn website


コメント


Aanbevolen Posts
Recente Posts
Archief
Zoeken op tags
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Instagram Social Icon
bottom of page