De gezondheidscoach

Maak een afspraak met de gezondheidcoach!

Lees meer

Maak een afspraak met de gezondheidscoach! 
Monique van der Elsen is werkzaam als gezondheidscoach. In November 2016 heeft ze een studie afgerondd als gezondheidsconsulent aan de Europese Academie. In deze studie zijn voeding, gezondheid en levenswijze onafscheidelijk met elkaar verbonden. 
In samenwerking met Rozemarijn en Thijm biedt Monique drie unieke begeleidingspakketten aan. Gewichtsbeheersing, Begeleiding bij gezonde voeding en Detoxen. 
Terra Sana Superfood
Pakket 1
Gezonde leefwijze, maar hoe?
Met dit pakket probeer ik u wegwijs te maken in de wereld van gezonde voeding. Er worden zoveel diëten aangeboden, zoveel maaltijdvervangers, zoveel kookprogramma’s waarin lekkere recepten gemaakt worden. Het wordt een ander verhaal als we zelf aan de slag gaan. Waar let ik op?
Terra Sana Superfood
Pakket 2
Gewichtsbeheersing/
afslanken
Volgens de WHO lijden wereldwijd 2 miljard mensen aan overgewicht, terwijl ondervoeding in talrijke ontwikkelingslanden nog steeds aan de orde is. Graag gelp ik u een gezond voedingspatroon te ontwikkelen, waarbij de hoeveelheid en smakelijk eten hand in hand gaan. 
Terra Sana Superfood
Pakket 3
Detoxen, reiningen van het lichaam
Ontgiften of detoxen is een veel gebruikte term voor het reinigen van het lichaam van afvalstoffen of gifstoffen. Waarom belangrijk? Ter preventie van ziekte en om gezondheid te behouden. Wanneer?

Hoe ben ik op het pad van gezondheid en gezonde voeding terecht gekomen?

17 Jaar geleden had mijn oudste dochter, destijds twee jaar oud, slaapproblemen. Ik ben destijds bij een voedingsdeskundige terecht gekomen en heb trouw haar adviezen opgevolgd. Dit betekende o.a. geen E-nummers, geen suikers, geen gist en geen koemelk producten. Wonderbaarlijk hoe snel mij dochter hierop reageerde en weer lekker doorsliep s ’nachts. Voor me zelf ging ik enkele jaren pas mijn voeding aanpassen. Mijn klachten, jarenlange hooikoorts, astmatische bronchitis, inspanningsastma, zijn na het aanpassen van mijn voeding, het aanpassen van mijn levenswijze,  het jaarlijks reinigen van mijn lichaam en ondersteunende middelen, helemaal verdwenen.  

Mijn ervaringen en deze bewustwording deel ik graag met andere mensen. 

Wie ben ik?

 

Mag ik mij voorstellen. Monique van der Elsen werkzaam als gezondeidsconsulent? Gezondheids coach? In November 2016, heb ik een studie afgerond als gezondheidsconsulent aan de Europese Academie. In deze studie zijn voeding, gezondheid en levenswijze onafscheidelijk met elkaar verbonden. Daarvoor heb ik 11 jaar ervaring in mijn praktijk voor Schoonheid en Gezondheid als therapeutisch schoonheidspecialiste? Aromatherapeut?

 

Ik ben gespecialiseerd als aromatherapeut. Ik ben gewend om altijd naar de oorzaak van een probleem te kijken, bij voorkeur geen symptoombestrijding. Momenteel volg ik een studie medische basiskennis en colonhydrotherapie.

Mijn interesse in de mens en mijn passie om andere mensen te helpen bij hun zoektocht naar voeding die bij hem of haar past is een van mij drijfveren. 

Persoonlijk

Alle pakketten kunnen in overleg met Monique worden aangepast en naar uw persoonlijke wensen worden aangepast. Neem contact op met Monique voor een vrijblijvend consult 

Op Maat

Alle pakketten kunnen in overleg met Monique worden aangepast en naar uw persoonlijke wensen worden aangepast. Neem contact op met Monique voor een vrijblijvend consult 

Samenwerking

De gezondheidscoach is een unieke samenwerking tussen Monique van Elsen en Rozemarijn en Thijm. Bent u zelf een expert op het gebied van gezondheid? Neem dan contact op met R&T

Contact

Voor alle vragen, of een persoonlijk consult kunt u contact opnemen met Monique van Elsen