Synofit bij gewrichtsklachten

Advies

Synofit bij gewrichtsklachten
Nederlandse ontdekking: Doorbraak bij de behandeling van gewrichtsklachten
Zeer hoge werkzaamheid

Omdat Synofit vloeibaar is, wordt maar liefst 98 procent van de ontstekingsremmende bestanddelen snel door het lichaam opgenomen. Bij vergelijkbare supplementen in tablet- of capsule vorm is dat slechts 10 tot 12 procent. Daardoor is Synofit al zeer effectief in kleine doseringen. De combinatie van Groenlipmossel en Curcumine zorgt binnen een paar weken voor minder pijn, minder stijfheid en een merkbare toename van het  bewegingscomfort. Synofit is een goed alternatief voor natuurlijke gewrichtssupplementen, zoals Glucosamine. Uit wetenschappelijk onderzoek is inmiddels gebleken, dat deze populaire middelen nauwelijks beter werken dan een placebo (niet werkzaam middel). Dit komt waarschijnlijk omdat ze de ontstekingen in de gewrichten niet of onvoldoende remmen.

Patiënten voelen zich beter
Geen bijwerkingen
Wat is Synofit?

Synofit is een vloeibare gewrichtenkuur op basis van Curcumine en Groenlipmossel. Deze actieve ingrediënten worden al jaren met groot succes toegepast in de paardensportwereld, waar de gewrichtsbelasting groot is. Als enige is Synofit er in geslaagd om 100% pure Groenlipmossel (dus geen extract of poeder) in een vloeibare gestabiliseerde vorm te ontwikkelen. Daardoor houdt Synofit de gewrichten al soepel bij lage doseringen. Door de vloeibare vorm worden de actieve bestanddelen Curcumine en Groenlipmossel goed opgenomen. Daardoor helpt Synofit snel.

Curcumine voor het behoud van gezond en soepel Kraakbeen en activeren van het immuunsysteem
Extra ondersteuning voor de gewrichten
Vloeibaar voor een goed resultaat

In ons land ondervinden twee miljoen mensen pijn bij het bewegen. Een puur Nederlandse uitvinding kan snel verlichting brengen, waardoor de gewrichten weer soepeler worden. Synofit bevat de natuurlijke ontstekingsremmers Groenlipmossel en Curcumine. Deze nieuwe gewrichtenformule is 100% vloeibaar gemaakt, zodat de actieve ingrediënten nog  sneller én beter opgenomen kunnen worden.


Synofit is ontwikkeld vanuit de paardensport. Bij springpaarden en renpaarden is de gewrichtsbelasting enorm hoog. Veel Nederlandse topruiters geven hun kostbare paarden een vloeibare ontstekingsremmer op basis van  Groenlipmossel en Glucosamine. Dit kan gemakkelijker worden toegediend én geeft bovendien zeer snel een goed resultaat. Synofit heeft deze formule nu doorontwikkeld naar een versie die ook door mensen ingenomen kan worden. 

Orthopedisch Chirurg Jan Ide de Jong  is zeer enthousiast over Synofit. “Veel farmaceutische ontstekingsremmers - NSAID’s genaamd -  hebben nare bijwerkingen en mogen bijvoorbeeld niet in combinatie met bloedverdunners gebruikt worden. Ik ben dan ook blij met de komst van een product als Synofit omdat het aantal behandelingsmogelijkheden hierdoor toeneemt. Klinisch onderzoek zal de goede werkzaamheid nog verder aantonen.”

Synofit is een betere ontstekingsremmer, op 100% natuurlijke basis, heeft tot op heden  geen geregistreerde bijwerkingen én heeft haar grote effectiviteit bewezen in de paardentopsport. Het is dan ook een beter alternatief voor natuurlijke supplementen en voor mensen die veel bijwerkingen ondervinden van reguliere farmaceutische medicijnen. Synofit betekent dan ook een absolute doorbraak in de bestrijding van pijnlijke en stijve gewrichten. Synofit is verkrijgbaar bij Rozemarijn & Thijm. 

Synofit Gezondheidskuur voor Gewrichten met Curcumine en Groenlipmossel is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten. Het wordt samengesteld uit de hoogste kwaliteit Groenlipmosselen. Iedere batch is voorzien van een gezondheidsverklaring die wordt afgegeven door de New Zealand Food Safety Authority. Hierin geeft deze instantie de garantie, dat de Perna Canaliculus voldoet aan de gestelde normen en voorschriften van Nieuw-Zeeland. Deze voorschriften staan gelijk aan die van de Europese Unie.

Een speciaal ontwikkeld procédé maakt het mogelijk om Groenlipmossel nu ook in een vloeibare vorm aan te bieden. Synofit gebruikt geen extract of poeder, maar de hele Groenlipmossel. Synofit Gezondheidskuur voor Gewrichten is krachtig en houdt de gewrichten soepel bij lage doseringen. U merkt het verschil in korte tijd.

Groenlipmossel (Perna Canaliculus) is een weekdier dat uitsluitend leeft in de zuivere wateren rond Nieuw-Zeeland. Groenlipmossel is een rijke bron van glycosaminoglycanen en bijzondere Omega-3 vetzuren. Deze stoffen spelen een belangrijke rol bij het behoud van gezonde en soepele gewrichten. Glycosami-noglycanen zijn samengesteld uit Glucosamine en Chondroïtine 4 en 6 sulfaat. Deze natuurlijke bestanddelen zijn goed voor de aanmaak en opbouw van kraakbeen in de gewrichten. Dit houdt dit belangrijke weefsel sterk, flexibel en elastisch. Bovendien ondersteunen glycosaminoglycanen de productie van de synovia (gewrichtvocht). Dit is goed voor de smering van de gewrichten, zodat ze soepel over elkaar kunnen blijven schuiven. Groenlipmossel bevat eveneens een hoog gehalte aan bijzondere Omega-3 vetzuren. Deze gunstige vetzuren activeren het afweersysteem van uw lichaam, zodat u niet alleen soepel, maar ook met een goed gevoel kunt blijven bewegen

Naast Groenlipmossel en Curcumine bevat Synofit Vloeibare Groenlipmossel Gewrichtenkuur Calcium, vitamine D3, en vitamine C. Vitamine C speelt een belangrijke rol bij de aanmaak van weefsel, zoals botweefsel. Vitamine D ondersteunt de opname van Calcium in de darmen en het botweefsel. De Gezondheidsraad adviseert vrouwen vanaf 50 jaar en mannen vanaf 60 jaar extra vitamine D te gebruiken. Tenslotte is aan deze gewrichtenkuur Ribes nigrum toegevoegd. Dit ingrediënt kent u misschien beter als Zwarte Bes of Johannesbeeren. Ribes nigrum bevordert de inwendige reiniging, is bloedzuiverend en activeert het afweersysteem.

Curcumine is het belangrijkste actieve bestanddeel uit de specerij Kurkuma. Deze plant maakt deel uit van de Gember familie. Het is 100% natuurlijk en wordt in India al eeuwen toegepast vanwege de weldadige invloed op de gezondheid. Curcumine is een sterke antioxidant met een beschermende invloed op gezonde weefsels en cellen. Het helpt dus om het kraakbeen gezond te houden. Daarnaast ondersteunt deze stof het immuunsysteem. Dit helpt u bij het behoud van een goed gevoel in uw ge-wrichten.

Groenlipmossel voor opbouw van het kraakbeen en het behoud van een goed gevoel bij het bewegen.