Natuurgeneeskundig therapeut.

In Deurne kunt u terecht bij Natuurgeneeskundig Therapeut  Dhr. Nobbe. 
Een consult kunt u aanvragen in onze winkel in Deurne
Algemeen

Deze informatie is bedoeld voor mensen met chronische klachten of zij die dit willen voorkomen. Bij chronische klachten is er meestal een diagnose bekend die gesteld is door de huisarts of de specialist. De therapeut kan deze diagnose beoordelen op persoonlijke kenmerken.

Gezondheidstest

De meest moderne methode voor een vertrouwd advies is de gezondheidstest door middel van elektro-accupunctuur. Verrassend snel krijgt u inzicht in uw persoonlijke klachten. De methode is geheel pijnloos.
De gezondheidtest werkt als volgt; eerst wordt, door middel van vaste meetpunten aan de vingers, en de voeten het functioneren van de lichaamstelsel en organen gemeten. De meetapparatuur bestaat uit een zwakke stroombron, een weerstandmeter en twee elektroden. Vervolgens wordt het middel getest dat het beste bij uw lichaam past. Zo kan precies worden vastgesteld hoe u op een middel reageert.

Natuurgeneeskundig therapeut
Dhr. Nobbe

De heer R.S. Nobbe
 

Gediplomeerd Heilpraktiker
 

Iriscopie

Iriscopie is een veel gehanteerde methode om tot een betrouwbaar gezondheidadvies te komen. De iris onthult vele tekens, zowel structuur als kleurveranderingen, pigmentenringen, speciale lijntjes, stipjes enzovoort. Vrijwel ieder orgaan komt in de iris op een vaste plaats aan de oppervlakte, nauwkeurig gerangschikt volgens de wijzers van de klok. Maar ook de vorm van de pupil, de conditie van het oogwit, het verloop en de vorm van de adertjes in het oogwit, dragen bij tot een verantwoorde diagnose. Iriscopie is daarom een belangrijk hulpmiddel voor de natuurgeneeskundige therapeut.