Dagelijks ontzuren met Alka

Advies.

Ontzuren met Alka producten
Heeft u klachten?

Alka® Druppels, Alka® Tabs en Alka® Tabs Calcium zijn producten waarmee u ontzuurt door de basische buffer natriumbicarbonaat in het lichaam te verhogen. In het geval dat u al klachten heeft als gevolg van verzuring, dan is het raadzaam om één van deze producten te gebruiken. Met Alka® Druppels dient u dagelijks gemiddeld 5 glazen water met druppels te drinken. Als u niet zoveel water kan of mag drinken, dan is het ook mogelijk om de Alka®  Druppels in combinatie met de Alka® Tabs of Alka®Tabs Calcium gebruiken.

Ontzuren met Alka producten

Om het ontzuren verder te intensiveren of te veraangenamen gaat u Alka® Thee, Alka® Bad en Alka® Greens gebruiken. Met Alka®Thee voert u de zuren sneller af door het drinken van heerlijke ontzurende kruidenthee. Alka® Bad stimuleert de zuurafvoer via de huid door het nemen van ontspannende ontzurende baden; erg goed bij o.a. allerlei huid- en gewrichtsklachten, kalknagels en schimmelinfecties. Met Alka® Greens beschermt u het lichaam tegen verzuring door deze dagelijks te voeden met een weldadig hoeveelheid hoogwaardige  basische en orthomoleculaire voedingsstoffen. Dagelijks een glas Alka® Greens vervangt uw voedingssupplementen en is ideaal voor het versterken van het immuunsysteem.

Geen, lichte of afnemende klachten?
Hoe combineert u de Alka® producten?
Voorbeelden van combinaties zijn:
U kunt hieronder ook de folders downloaden
Dagelijks ontzuren met Alka

U kunt uw lichaam dagelijks actief ontzuren door het gebruik van de Alka® producten. Alka® producten kunnen los van elkaar worden gebruikt, maar ook met elkaar worden gecombineerd. Hierdoor kunt u ontzuren op een wijze die bij uw situatie en levensstijl past. U vindt hier alle Alka producten.

Indien u nog geen of lichte verzuringsklachten heeft en u wilt nog lang gezond blijven, of u bent al aan het ontzuren waardoor uw klachten zijn afgenomen, dan kunt u ieder product of producten kiezen die bij uw situatie past om te ontzuren.

Drinkt u graag thee? Dan is Alka® Thee een goede keuze. U kunt ook Alka® Druppels aan uw Alka® Thee toevoegen om het ontzuren te intensiveren.

Geniet u regelmatig van een ontspannend bad? Gebruik dan Alka® Bad badzout om uw huid in topconditie te houden.

Bent u een waterdrinker? Niets let u om Alka® Druppels toe te voegen aan uw glas of flesje water; praktisch en gezond!

Bent u vaak van huis en heeft u moeite met water drinken? Neem dan dagelijks enkele tabletjes Alka® Tabs of Alka® Tabs Calcium om uw lichaam te beschermen tegen verzuring.

Heeft u al ontdekt wat het dagelijkse nemen van “superfoods” zoals o.a. tarwegras, gerstegras, spirulina, chlorella, alfalfa, bloempollen en groente- en fruitextracten voor uw lichaam kunnen betekenen? Begin de dag met een glas Alka® Greens. Alka®Greens bevat een variëteit aan superfoods en is licht gezoet door toevoeging van “wilde Stevia”.  Stevia is een gezonde natuurlijke zoetstof verkregen uit de Steviaplant. Stevia heeft geen invloed op de bloedsuikerspiegel, dus ook geschikt voor diabetici! Alka® Greens voedt uw lichaam, verbetert de darm-, de gewrichts- en de hersenfunctie én is lekker om te drinken!

Door het gebruik van meerdere Alka® producten kunt u steeds breder en intensiever ontzuren. Daarbij kunt u door te combineren de producten variëren en afwisselen waardoor ontzuren nog aangenamer wordt.

Voorbeelden van hoe u de Alka® producten over de dag/week kunt gebruiken:

  • Direct bij het opstaan (in de badkamer) een glas water met 3 druppels Alka®Druppels

  • Net voor het ontbijt een glas Alka® Greens. Daarna (licht) ontbijt

  • Na het ontbijt 1 tabletje Alka® Tabs of Alka® Tabs Calcium

  • Gedurende de dag 2 tot 4 koppen Alka® Thee (ook goed bij de maaltijden)

  • Gedurende de dag 2 tot 5 glazen water met Alka® Druppels (op de zo leeg mogelijke maag)

  • Na het avondeten een tabletje Alka® Tabs of Alka® Tabs Calcium

  • ’s Avonds een kop met Alka® Thee met eventueel 4 druppels Alka® Druppels erin

  • 2 of 3 maal per week een Alka® Bad voet- of handbad (’s avonds of overdag)

  • 1 of 2 maal per week een Alka® Bad volbad of douche (weekends of doordeweeks)

  • Voor het slapen gaan een glas water met 3 druppels Alka® Druppels

Indien u verschillende Alka® producten dagelijks gebruikt dan kunt u de standaard hoeveelheden aanpassen om optimaal en prettig te ontzuren.

Voor meer informatie over ontzuren en het gebruik van bepaalde voedingsstoffen, kunt u zich wenden tot onze medewerkers of stuur een mail naar advies[@]rozemarijnenthijm.nl

 

Deze tekst downloaden of uitprinten? Klik op de PDF button. 

Rozemarijn & Thijm verklaart dat de tekst zorgvuldig en naar beste weten is samengesteld. Rozemarijn & Thijm kan echter geenzins instaan voor de volledigheid van de tekst of eventuele fouten. Rozemarijn & Thijm aanvaard dan ook geen enkel aansprakelijkheid voor schade, van welke aard dan ook, die het gevolg is van handelingen en/of beslissingen, gebasseerd op de inhoud van deze tekst(en)

A) 3 glazen water met Alka® Druppels, 2 Alka® Tabs

B) 3 glazen water met Alka® Druppels, 2 Alka® Tabs Calcium

C) 3 glazen water met Alka® Druppels, 1 glas Alka® Greens, 3 koppen Alka® Thee

E) 3 tabletjes Alka® Tabs, 5 koppen Alka® Thee

F) 2 tabletjes Alka® Tabs Calcium, 5 koppen Alka® Thee

G) 2 glazen Alka® Greens, 2 tabletjes Alka® Tabs

Wanneer gebruikt u welk Alka® product?