Aanbieding

Synofit Premium

Verbeterde Synofit Premium nu nog krachtiger voor de gewrichten

Meer dan 30% vloeibare Groenlipmossel en Curcumine toegevoegd:

 

“Een prima product nog beter maken. Laat dan maar aan de mensen van Synofit over". Ze zijn er in geslaagd om Synofit Premium voor het behoud van gezond kraakbeen en de smering van de gewrichten extra sterk te maken. Zowel de vloeistof als de capsules bevatten nu meer dan 30 procent vloeibare Groenlipmossel en Curcumine. En dat is goed nieuws voor de mensen die met soepele gewrichten door het leven willen gaan.”

Gebruikers steken hun enthousiasme voor de verbeterde Synofit Premium niet onder stoelen of banken. Ruim 70 procent van de gebruikers is tevreden over deze vloeibare gewrichtenkuur.

"We weten zeker dat dankzij de verbeteringen dit percentage verder gaat stijgen,” Ook deze extra sterke Synofit Premium – met als hoofdbestanddelen Curcumine en Zwarte bes-blad*) – krijgt daarom weer een prominente plaats in onze winkels.

 

Full-spectrum Curcumin

“Die 30 procent meer GLMax® vloeibare Groenlipmossel en Bio-CM100 Curcumine is natuurlijk al een prachtige verbetering. Dit maakt zowel de vloeistof als de capsules extra sterk voor de gewrichten. En “De vloeistof – die we altijd als startkuur adviseren – bevat nu ook iets heel unieks: Full-spectrum Curcumine. Dat bestaat uit Bio-CM100 Curcumine en bioactieve Turmerosachariden. Dit zijn andere bestanddelen die worden aangetroffen in de Curcumawortel en hebben een synergetische werking met Curcumine. Dit zorgt voor een nog betere ondersteuning van de gewrichten. Omdat deze bioactieve Turmerosachariden in wateroplosbaar zijn, worden ze goed door het lichaam opgenomen.

 

“Dat is overigens niet het geval met Curcumine. Dit wordt amper door het lichaam opgenomen. Bij BCM- 100® Bio-Curcumine worden de natuurlijke oliën van de geelwortel gebruikt om de opname te verhogen.

Er zijn dus geen chemische hulpmiddelen nodig. Bovendien blijft BCM-100® Bio-Curcumine tot 8 uur in het bloed.”
 

Geheim procedé

Dankzij de Full-spectrum Curcumine en Boswellia is de vloeistof de ideale startkuur voor het behoud van soepele gewrichten. De capsules bevatten alleen GLMax® vloeibare Groenlipmossel, BCM-100® Bio-Curcumine, Zwarte bes-blad en Visolie.

Dit supplement is volgens ons prima geschikt voor een vervolg- of onderhoudskuur.

 

“Toch nog even over de Groenlipmossel. Synofit Premium bevat als enige GLMax® vloeibare Groenlipmossel. Daarbij wordt de hele mossel volgens een geheim procedé vloeibaar gemaakt. In Synofit Premium wordt dus geen droogpoeder of extract gebruikt. Ook dit maakt Synofit Premium uniek,”


 

Synofit Premium Vloeibaar is er in een flacon van 400 ml en 200 ml. Synofit Premium Capsules is verkrijgbaar in een verpakking met 120 capsules of 60 capsules.

 

Alleen in de winkels de gratis gel