Aanbieding

New Care Supplements
& Villa Pardoes

d3 25mcg.jpeg

Vitamine D

Aangezien wij ook het gebruik van Vitamine D graag adviseren, zeker nu we weer in het najaar zitten en de zon de kracht niet meer heeft om Vitamine D via uw huid aan te maken, is het voor iedereen die in Nederland woont en leeft zeer raadzaam extra vitamine D te nemen. Weliswaar adviseren wij per doelgroep een andere dosering maar New Care heeft ook voor iedere doelgroep een keuze, van druppels voor de hele kleintjes tot capsules in 3 verschillende sterktes.

 

De capsules van 25 en 75 mcg per capsule zijn nu verkrijgbaar in een'limited edition' in een fleurige verpakking met het logo van Villa Pardoes. U koopt ze nu met 15% korting en in iedere verpakking zit een oranje winkelwagenmunt maar in enkele verpakkingen zit ook een munt die recht geeft op een geheel verzorgd verblijf in de Efteling. Van iedere verpakking gaat €0.50 naar Villa Pardoes en zo zorgt u ervoor dat zieke kinderen en hun familie hun ziek zijn even mogen vergeten.

unnamed.jpg
Screenshot 2021-09-25 at 14.35.18.png

Villa Pardoes

Villa Pardoes biedt gezinnen met een ernstig, mogelijk levensbedreigend ziek kind tussen de 4 en 12 jaar een onvergetelijke, unieke vakantiebeleving aan. Voor broertjes, zusjes, ouders, opa’s en oma’s die dromen van een onbezorgde tijd samen. Geniet met elkaar en maak samen mooie herinneringen!