Nieuwe producten.

New Care De Gastronoom

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

De Gastronoom, voor maag en darmen

New Care De Gastronoom is een vloeibare, biologische oplossing uit de natuur. Het volledige proces van telen en oogsten is in handen van een in Nederland gevestigde teler en producent van planten en kruidenextracten. 

het product is samengesteld vanuit een uniek full spectrum bereidingsprincipe. Dit betekent dat meerdere verschillende plantbereidingen in de oplossing aanwezig ijn, namelijk tincturen, extracten, gemmo's en siropen. Vanuit de keuze van de plant wordt steeds de best passende bereiding gekozen, zodat de inhoudsstoffen van iedere afzonderlijke plant door de keuze van bereidingsvorm op hun hoogtepunt zijn. Hiermee wordt een geconcentreerd product verkregen. 

Gebruiksadvies

Gebruiksadvies voor volwassenen en kinderen vanaf 12 jaar
3 x per dag voor of na de maaltijd één halve maabeker met 2,5 ml. 
De inhoud van de maatbeker direct in de mond of met een weinig water innnemen. Een maatbeker is bijgesloten. 
De aanbevolen dosering niet overschrijden. 

De inhoud van een flesje is voldoende voor twintig dagen aaneengesloten gebruik. 

Gebruik De Gastronoom niet:

Bij overgevoeligheid voor één van de bestanddelen. Voor kinderen tot de leeftijd van 12 jaar. Gebruik bij zwangerschap en borstvoeding Dit product mag tijdens de zwangerschap en het geven van borstvoeding enkel na overleg met uw arts of apotheker worden ingenomen.