Nieuwe producten.

Natusport

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Supplementen, voedings- en verzorgingsproducten die sporters helpen om prestatie en uithoudingsvermogen te verbeteren en sneller te herstellen na een zware fysieke inspanning. Ontwikkeld in samenwerking met topsporters en sportartsen.

De combinatie van vakkennis en intensieve samenwerking met experts zorgt voor vertrouwen van topsporters: inmiddels hebben diverse topsporters- en teams voor de producten van NatuSport gekozen. Wij hebben ons als partner verbonden aan deze sporters, die op hun beurt trotse ambassadeurs zijn van NatuSport. Samen werken we aan hun sportieve doelen. En daar zijn we trots op!

Gouden prestaties

Nationale en lokale sportploegen gebruiken dagelijks supplementen en sportvoeding van Natusport. Omdat iedere sporter anders is, worden de supplementen afgestemd op elke individuele sporter. Uiteraard onder toezicht van de sportarts, coach en NatuSport. Maak kennis met onze topsporters die wij ondersteunen in hun reis naar gouden prestaties!

NatuSport

NatuSport is een jonge speler in de sportbranche met een eigen afdeling productontwikkeling bij moederbedrijf Natusor. Na intensief onderzoek en samenwerking met topsporters, sportartsen (zoals Guido Vroemen) en voedingsdeskundigen, heeft NatuSport een assortiment aan innovatieve producten voor de ambitieuze sporter ontwikkeld.

Voor wie?

Als sporter ben je dag in dag uit intensief met je lichaam bezig: eten, drinken, rusten, trainen, maximaal presteren en herstellen. Het is daarom van essentieel belang dat je lichaam alle benodigde bouwstoffen binnenkrijgt. Het unieke assortiment van NatuSport voorziet precies in die behoefte. Kwalitatief hoogwaardige supplementen, voedings- en verzorgingsproducten die zowel de professionele sporter als de fanatieke hobbyist helpen om maximaal te presteren, het uithoudingsvermogen te verbeteren en sneller te herstellen na een zware fysieke inspanning. NatuSport richt zich met haar producten op zowel recreatieve sporters als op topsporters. Het assortiment onderscheidt zich op het gebied van gebruikersgemak, innovatie, maximale opname en de natuurlijke samenstelling.

Met NatuSport kun jij:

  • maximaal presteren

  • je uithoudingsvermogen verbeteren 

  • sneller herstellen na een zware inspanning

Natuurlijk (en) 100% (NZVT) dopingvrij

Voedingssupplementen moeten voldoen aan zuiverheidseisen en uiteraard vrij zijn van doping. Alle producten van NatuSport zijn getest en goed bevonden door het NZVT (Nederlandse Zekerheidssysteem Voedingssupplementen Topsport). Dit systeem biedt sporters, maar ook coaches en begeleiders, zekerheid over de supplementen die ze gebruiken. NatuSport maakt uitsluitend gebruik van natuurlijke ingrediënten en bioactieve werkzame stoffen, die optimaal in het lichaam worden opgenomen en zorgen voor maximaal rendement tijdens trainingen en wedstrijden.

Garantie op kwaliteit

Niet alleen onze supplementen zijn getest door het NZVT, maar ook al onze nutrition (sportvoeding). Onze Nederlandse producent is ISO-gecertificeerd: dit betekent dat alle producten veilig geproduceerd worden en de kwaliteit ervan is gegarandeerd. Meer informatie vind je op www.dopingswaaier.nl.