Nieuwe producten.

Kids 2in1 Shampoo & Body Wash

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Kids 2in1 Shampoo & Body Wash

Groeien jouw kinderen ook zo snel…? Op een dag willen ze helemaal geen babyproducten meer, want daar zijn ze natuurlijk al veel te groot voor! Toch heeft hun jonge huidje nog een aangepaste, milde verzorging nodig.

En daarom ontwikkelde Weleda een gloednieuwe serie, speciaal voor kinderen: de Kids 2in1 Shampoo & Body Wash, verkrijgbaar in drie vrolijke varianten: blije sinaasappel, zachte vanille en sprankelende limoen.

Mild voor huid, haren en ogen

Dankzij de 100% natuurlijke, zeepvrije formule met wasactieve stoffen op plantaardige basis worden de huid én de haren in alle zachtheid gereinigd. Biologische sesamolie beschermt de huid tegen uitdroging.

 

Net als alle andere doucheproducten van Weleda is de formule van de Kids 2in1-serie volledig bio-afbreekbaar en dus niet belastend voor het milieu.

“Beide dochters piepen nogal eens bij het haren wassen, maar de 2in1 Shampoo & Body Wash van Weleda viel erg in de smaak. Het ruikt prima en prikt niet in hun ogen. Absoluut een aanrader.”

- Marije V, tevreden consument

Drie vrolijke geuren en kleuren

Zachte vanille, blije sinaasappel of sprankelende limoen? Dat wordt moeilijk kiezen, want ze ruiken alle drie even lekker! En dat komt natuurlijk omdat deze geuren samen met kinderen werden ontwikkeld. Ze zijn het resultaat van een unieke combinatie van 100% natuurlijke etherische oliën.

Waarom Kids 2in1 Shampoo & Body Wash?

Reinigt mild en is zacht voor de ogen 100% natuurlijk, vrij van SLS/SLES en andere synthetische stoffen Beschermt de huid tegen uitdrogen Handige 2-in-1 formule Bio-afbreekbaar