Nieuwe producten.

Aspiraclip fresh

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Beschrijving

Neusclip container met 100% biologische etherische oliën van pepermunt, citroen en limoen.

• Verfrist en bevrijdt
• Bij hoofdpijn en migraine
• Tegen onaangename geuren
• Weldadig bij droge lucht
• Hoog draagcomfort dankzij de speciale ergonomische vorm gemaakt van siliconen geschikt voor farmaceutisch gebruik.

Gebruiksadvies

De speciale samenstelling van de etherische oliën van aspiraclip® fresh zorgt vanaf de eerste ademhaling snel voor een fris gevoel en een diepe, meer bewuste ademhaling. De eerste tekenen van vermoeidheid, uitputting en hoofdpijn kunnen door een verbeterde zuurstofvoorziening snel worden verlicht.

Het gebruik van aspiraclip® fresh zorgt voor een aangename bevochtiging van het neusslijmvlies en geeft een weldadig gevoel in een omgeving met airconditioning. Ook bij misselijkheid of vieze geurtjes, zorgt de verfrissende geurcombinatie snel en simpel voor verbetering.

Gepatenteerd medisch hulpmiddel

’s Werelds eerste mini-inhalator aspiraclip® is een gepatenteerd medisch hulpmiddel en wordt vervaardigd in Duitsland. De twee kleine containers bevatten etherische oliën van hoge kwaliteit. Bij het plaatsen van de clip in de neus bereiken de natuurlijke biologische ingrediënten onmiddellijk de neusslijmvliesmembranen. Zodoende is aspiraclip® snel en direct effectief.

100% biologische etherische oliën

Alle aspiraclip®-producten zijn gebaseerd op 100% biologische ingrediënten, die we met grote zorg selecteren en verwerken.

Comfortabel en flexibel

De mini-inhalator is gemaakt van huidvriendelijke siliconen en past zich soepel aan de vorm van de neus aan, zonder te knellen. Of het nu thuis, op kantoor of onderweg is, aspiraclip® kan altijd en overal comfortabel worden gedragen. Bij een dagelijks gebruik van ca. 1-2 uur, kan aspiraclip® tot 21 dagen worden gebruikt.