Nieuwe producten.

Aroma diffuser in de vorm van een lieveheersbeestje

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Aroma diffuser in de vorm van een lieveheersbeestje

Deze aroma vernevelaar / aroma diffuser met verlichting is een echte aanwinst voor uw interieur. Met zijn aparte design en mystieke nevel bent u verzekerd van een ontspannen schouwspel met relaxeffect voor al uw zintuigen. Dit alles maakt deze aromaverdamper / diffuser niet alleen aantrekkelijk om te zien, maar de verstuiver heeft ook een aantal nuttige functies.

Gebruik

U gebruikt maar enkele druppels van uw favoriete etherische olie in het waterreservoir en verspreidt zo via een ultrasone techniek een heerlijke geur in de ruimte. Hiermee kunt u ook nare geuren maskeren.

Kenmerken

✓Bevochtigt de leefruimte, vermijdt droge lucht en voorkomt lucht bacteriën. Ook voor in de auto

Gemoedsverlichting

Stimuleert de verbeelding van je kinderen met de geleidelijke wisselende gemoedsverlichting. Ook handig voor kinderen die bang zijn in het donker.

Makkelijk

Het is makkelijk draagbaar en ideaal voor thuis, yoga, in de slaapkamer, spa, baby kamer etc. Ideaal als familiegeschenk voor mensen die van aroma olie therapie houden.

Zuiveren van de lucht

nhoud: 260 ml, Maat: 11.7x8.7cm, gewicht 75 g. Werkt ongeveer 5 uur . ✓Helpt bij het zuiveren en bevochtigen van de lucht. Dit apparaat kan ook worden gebruikt als een niet-aromatherapie luchtbevochtiger. Biedt vocht voor droge hoest, Sinus Irritatie, droge huid.

✓ Alleen aansluiting via USB