Nieuwe producten.

Arnikind vallen en stoten gel

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

Arnikind Vallen en stoten gel

VSM Kind Arnikind vallen en stoten gel is een verzorgende gel die speciaal is ontwikkeld als eerste hulp middel voor kinderen die met vallen en opstaan leren kruipen, lopen, fietsen en spelen. Het is een verzorgingsproduct dat de natuurlijke ingrediënten Arnica en Calendula bevat. Arnikind is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar.

Gebruik

  1. Voor de uiterlijke verzorging van blauwverkleurde huid als gevolg van vallen of stoten

  2. Verzorgt en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid

  3. Verzorgingsproduct met de natuurlijke ingrediënten Arnica en Calendula

  4. Te gebruiken vanaf 0 jaar

Wat is het?

Bij het ontdekken van de grotemensenwereld gaan kindjes vaak als kleine avonturiers door het leven. De motoriek is volop in ontwikkeling en hierdoor gaat het leren kruipen en lopen vaak met vallen en opstaan. Zijn ze weer wat groter dan kunnen ze ook tijdens het fietsen, spelen en ravotten vallen of zich stoten. Met een kusje en een dikke knuffel van papa of mama is de eerste schrik zo weer voorbij.

Daarna kan Arnikind Vallen en stoten gel worden gebruikt om de plek te verzorgen en te verkoelen. Arnikind is een eerste hulp middel voor kinderen en bevat de natuurlijke ingrediënten Arnica montana (valkruid) en Calendula officinalis (goudsbloem).

Goed om te weten: Arnikind Vallen en stoten gel is uitsluitend bestemd voor uitwendig gebruik en mag alleen op de intacte huid worden gebruikt. De gel twee tot drie maal per dag op de te verzorgen plekken aanbrengen en licht inmasseren. De ingesmeerde huid kan eventueel afgedekt worden om vlekken in kleding te voorkomen.

Gezondheidsproduct. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.