Nieuwe producten.

Arkovox Keelpijn

Licht gezoete kruidendrank op basis van kurkuma wordt ook wel goldenmilk genoemd en verrijkt met ceylon kaneel. Door de toevoeging van kokosmelkpoeder heeft het een romige zoetkruidige smaak.

ARKOVOX® Keelpijn

ARKOVOX® Zuigtablet is een MEDISCH HULPMIDDEL speciaal ontwikkeld om te helpen de symptomen van keelpijn die in verband kunnen worden gebracht met een keelontsteking te verzachten.

Eigenschappen

Dankzij de innovatieve technologie verlicht het spoedig uiteenvallen van de 1e laag snel* de pijn en beschermt de trage oplossing van de 2e laag de keel langdurig.
Vanaf de 1e dag vermindert ARKOVOX® Zuigtablet problemen bij het slikken, eten of praten*.

ARKOVOX® Zuigtablet

– Vermindert de irritatie van de keel dankzij de vorming van een muco-adhesieve barrière die tegen externe agressies beschermt.
– Verlicht het ongemak bij het slikken en kalmeert het ontstoken slijmvlies door de irritatie ervan te verminderen.
– Beschermt langdurig de keel en het mond- en keelslijmvlies.

Gebruiksaanwijzing

Via het mondslijmvlies. In de mond laten smelten zonder kauwen. Te gebruiken vanaf de 1e tekenen van ongemak. Kinderen van 6 tot 12 jaar: 1 zuigtablet 2 tot 3 maal per dag. Volwassenen en adolescenten ouder dan 12 jaar: 1 zuigtablet 4 tot 5 maal per dag. Het is aanbevolen om een interval van minimum 2 uur te laten tussen 2 innames. Het is aangeraden om ARKOVOX® Zuigtablet buiten de maaltijden te nemen. De innames moeten over de loop van de dag gespreid worden en herhaald worden indien nodig.

Samenstelling

Extract van gom Mirrehars – Poeder van honing – Acaciagom – Paragom – Natriumhyaluronaat – Mannitol – Xylitol – Maltodextrine – Natriumbicarbonaat – Citroenzuur – Magnesiumstearaat – Gom van gereticuleerde cellulose – Bètacaroteen – Talk – Aroma van citrusvruchten en honing. Bevat allergenen (tarwe, soja). ARKOVOX® Zuigtablet bestaat voor 100% uit ingrediënten van natuurlijke oorsprong, zonder conserveermiddelen en zonder synthetische kleurstoffen. ​ *Studie Arkopharma PEH17021, 83 personen, april 2017. Medisch hulpmiddel CE. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing