De eerste effectieve slank-shake die de honger remt, overtollig lichaamsvet keihard aanpakt en spierweefsel behoudt!

Wat is Dieet Pro?
Dieet Pro is een zeer doeltreffend product om af te rekenen met die vervelende kiloís op probleemgebieden zoals heupen, dijen, buik en billen. Door de unieke drievoudige werking wordt 1. direct het overtollige lichaamsvet aangepakt, 2. het hongergevoel geremd en 3. blijft het spierweefsel behouden.

Waarom Dieet Pro?
Nog nooit is er zoín product verkrijgbaar geweest als deze krachtpatser. Wat maakt Dieet Pro zo anders dan andere afslankproducten? Vergelijk eens de enorme hoeveelheid koolhydraten, vetten en suikers in andere afslankproducten met Dieet Pro, dat bijna 100% vrij is van koolhydraten, vetten en suiker! Ook uniek in Dieet Pro is het gebruik van een speciaal soort eiwit genaamd Micellar CaseÔne. Dit is een zeer langzaam verteerbaar eiwit wat in staat is om uren lang het hongergevoel te onderdrukken. Dieet Pro bevat slechts 79 kcal per shake, en dan te bedenken dat er in een flinke hamburger snel zoín 700 kcal zitten en in een pizza zoín 960 kcal! U zult veel minder calorieŽn binnen krijgen en toch de hele dag een verzadigd gevoel hebben. Het lichaam zal gedwongen worden de vetreserves aan te spreken waardoor de kiloís als sneeuw voor de zon zullen verdwijnen.

Het geheim van Dieet Pro: L-Carnitine

Dieet Pro bevat per shake maar liefst 500 milligram L-Carnitine. Dit is een stof die in het lichaam zeer belangrijk is bij de verbranding van vetten. Het is in staat zich aan vetcellen te binden, deze te transporteren en om te zetten in energie. Vanwege deze energiegevende eigenschap wordt L-Carnitine al jaren door professionele duursporters gebruikt, maar door de vetafbrekende werking is het ook een razend populaire stof in de strijd tegen overtollig heup-, billen- en buikvet. U zult versteld staan hoe snel uw vetweefsel zal verminderen en hoe u zult bruisen van energie!


Hoe gebruik je Dieet Pro?

Slechts 2 shakes Dieet Pro per dag is al voldoende voor een verbluffend resultaat! Meng Dieet Pro in een glas koud water of magere melk, of meng het eens door de magere yoghurt om deze om te toveren in een heerlijke vruchtenyoghurt. U bepaalt zelf hoe snel en hoeveel u afvalt. Dieet Pro is verkrijgbaar in 4 verrukkelijke smaken: aardbei, banaan, choco en vanille. Afslanken is nog nooit zo eenvoudig en lekker geweest! 
Dieettips en eetschema>>
Recepten >>

Nooit meer dat vervelende jojo effect!

U kent het wel, dagen, of soms wel weken lang streng diŽten om maar een paar kiloís kwijt te raken. Na het verliezen van die kiloís stopt u met diŽten, u gaat weer over op de normale voeding en de kiloís zitten er binnen een mum van tijd weer aan. Soms bent u zelfs zwaarder dan dat u was voordat u begon met diŽten, het welbekende jojo-effect. Wat is er gebeurd? De kwijtgeraakte kiloís waren niet alleen lichaamsvet maar ook een groot deel van uw eigen spierweefsel dat juist heel hard nodig is om vetweefsel te kunnen verbranden. Hierdoor wordt het na zoín dieet des te moeilijker om de kiloís kwijt te raken. Spierweefsel is opgebouwd uit eiwitten. Dieet Pro bevat per shake maar liefst 19,3 gram eiwitten waardoor u spierafbraak voorkomt en alleen het opgehoopte lichaamsvet zult verbranden!

Alles al geprobeerd op het gebied van afslanken? Weken lang streng dieten zonder het gewenste resultaat? Dat behoort nu tot het verleden met Diet Pro. Het is niet weer het zoveelste afslankproduct dat van alles belooft zonder resultaat. Diet Pro werkt echt.

 

 

Terug Stuur dit door | Alle pagina's in map afdrukken | Afdrukken | Opslaan als PDF | Top