Bio-active slim 24

* Vermindert het hongergevoel
* Vermindert de vetopname
* Verhoogt de vetverbranding
* Verhoogt het energieverbruik


30 + 30   € 24,95
90 + 90   € 45,00


 
Met BioActive Slim 24 is er een nieuw product dat is ontwikkeld volgens de laatste wetenschappelijke inzichten op het gebied van gewichtsbeheersing. Door een combinatie van 5 natuurlijke concentraten wordt het lichaam 24 uur per dag gestimuleerd om meer vet te verbranden, minder vet op te slaan en minder te eten.

Minder eten wordt bereikt met chromium. Deze stof stabiliseert de bloedsuikerspiegel en vermindert zo de tussendoortrek terwijl het Garcinia extract een vol gevoel geeft. De actieve stof CLA remt de opname van vet in vetcellen en maakt vet vrij uit de vetcellen. Carnitine zorgt ervoor dat het vet naar de energiecentrales in ons lichaam gebracht wordt om verbrand te worden. Met behulp van het co-enzym Q10 wordt dan de pure lichaamsenergie ATP gemaakt. Gevolg: u bruist van de energie en gaat meer doen en meer caloriën verbranden.

Uw lichaam verbrandt zelfs ’s nachts meer energie. Onderzoek met CLA laat zien dat de vetverbranding ’s nachts duidelijk verhoogd is (+16%) ten opzichte van een placebo of nepcapsule, zonder dat dit ten koste gaat van de vetverbranding overdag. BioActive Slim24, voor rond de klok ondersteuning bij het werken aan een goed figuur.

Terug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top