Vitazyme

 
Vitazyme®: .

superieur voedingssupplement door fermentatie
een nieuwe generatie voedingssupplementen

In het segment voedingssupplementen nu eens geen variatie op een thema: Vitazyme is wezenlijk uniek. Een 100% natuurlijk, vloeibaar supplement, verkrijgbaar in drie varianten, gegarandeerd glutenvrij en vegetarisch.
De basis wordt gevormd door een gefermenteerde mix van groente en fruit. Vitamines, mineralen, probiotica, enzymen en aanvullende micro-organismen sturen de fermentatie. In dit tijdsintensieve proces wordt voedsel met zorg tot minuscule, makkelijk opneembare elementen op moleculair niveau getransformeerd. Tijdens de fermentatie worden de actieve ingrediënten toegevoegd. Als onderdeel van de vloeibare mix worden deze snel door het lichaam opgenomen en geven snel resultaat.

Wat is Vitazyme® ?
Vitazyme® is een 100% natuurlijk, vloeibaar voedingssupplement. Het vegetarisch en glutenvrij product is nieuw in Nederland. Door een innovatief, exclusief fermentatie en extractieproces ontstaat een supplement met een sublieme biobeschikbaarheid . Vitazyme® wordt snel, gemakkelijk en effectief door het lichaam opgenomen.

Directe opname, dus snel effect
Fermentatie zorgt voor het afbreken van voedsel tot minuscule elementen op moleculair niveau. Hierdoor komen de natuurlijke voedingsstoffen in het voedsel vrij en kunnen gemakkelijker en sneller door het lichaam opgenomen worden. De essentie van ieder Vitazyme® supplement is dat de actieve ingrediënten tijdens dit fermentatieproces worden toegevoegd. Zij worden onderdeel van deze groente- en fruitmix. Directe opname, dus snel effect zijn het resultaat.

Doseren naar behoefte 
Het uitgangspunt van Vitazyme® supplementen is dat u het gebruikt als u het nodig heeft en wanneer u dat wilt. Directe opname, dus snel effect door het exclusieve fermentatieproces en de verpakking in handige meeneemsachets maken dit mogelijk.

Vitazyme® producten bevatten uitsluitend natuurlijke ingrediënten en zijn volledig vrij van dierlijke stoffen. Vitazyme® producten zijn glutenvrij.

* Heerlijk van smaak
* In handige sachets
* Vloeibaar voedingssupplement
* Geschikt voor vegetariërs
* Glutenvrij

Vitazyme® en glutenvrij
Alle Vitazyme producten zijn glutenvrij en zeer geschikt voor mensen met een glutenintolerantie (coeliakie).

Voor mensen, jong en oud, met een glutenovergevoeligheid of -intolerantie is goede voeding opname van extra groot belang. Vitazyme wordt door een uniek fermentatieproces direct in onze stofwisseling opgenomen. Met name Vitazyme Energy kan u helpen bij de algemene ondersteuning van uw energiebalans of dat extra zetje geven in perioden van herstel.

Het Vitazyme assortiment kent drie producten: 
 

Flex- soepele gewrichten en een actieve levensstijl.
Relax- het ontspannen en ondersteunen van een normale slaap.
Energy- energie en vitaliteit van lichaam en geest.

Vitazyme Flex: veel meer dan glucosamine.
 
Vitazyme Flex is een prachtig bewegingssupplement. Afgeleid van 19 soorten groente en fruit gemengd met 1500 mg vegetarische glucosamine en 250 mg MSM, waar 540 dagen fermentatie aan vooraf zijn gegaan.
Vitazyme Flex wordt direct en effectief door lichaam en gewrichten opgenomen. Het versoepelt op deze wijze niet alleen de beweging, maar ondersteunt de opbouw van het kraakbeen van de gewrichten met vaak al na 1 tot 2 weken voelbaar resultaat. Dit in tegenstelling tot traditionele,van haaienkraakbeen gemaakte, moeilijk opneembare glucosamine in vaste vorm.
Vitazyme Flex wordt aangeraden voor senioren met een actieve levensstijl, die een hogere kans op stramme spieren en gewrichten hebben. Daarnaast wordt het ook zeer gewaardeerd door wedstrijd- en duursporters in verband met de verhoogde mobiliteit, blessurepreventie en -herstel. De vloeibare vorm is maximaal gebruiksvriendelijk. Het is altijd bij de hand. Thuis, tijdens trainingskamp en bij elke wedstrijd.

Vitazyme Relax: uitgerust wakker worden.
 
Vitazyme Relax is een ontspanningssupplement, dat is ontstaan uit een mix van 17 gefermenteerde soorten groente en fruit. Het wordt gecompleteerd door de drie slaapbevorderende kruiden kamille, hop en Siberische ginseng. De vloeibare Relax geeft direct een ontspannen gevoel, waardoor je rustig in- en doorslaapt. Het is met recht een “droomformule”. 30 minuten voor het slapen gaan is 1 sachet voldoende voor een fris en energiek ontwaken. Zeker na 3 nachten. Daarna gebruik naar behoefte.
Vitazyme Relax is heel geschikt voor mensen, die moeite hebben met ontspanning ten gevolge van stressvolle situaties, denk aan het zogenaamde “plafondstaren”. Ook mensen die in ploegendiensten werken hebben er veel baat bij. Daarnaast wordt Vitazyme Relax zeer gewaardeerd door zakenreizigers en vliegtuigbemanning, die tijdsverschil bij reizen (jetlag) moeten inhalen en daar geen week de tijd voor hebben.
Vitazyme® Relax maakt van slapen een werkwoord. Zo werkzaam is het.

Vitazyme Energy: vloeibare energie
 
Vitazyme Energy is een 100% natuurlijk, vloeibaar voedingssupplement, samengesteld uit 51 soorten gefermenteerde groenten en fruit. Als extra werkzaam ingrediënt wordt tijdens de fermentatie Cordyceps sinensis toegevoegd, de paddenstoel die al 1500 jaar in het Verre Oosten wordt gebruikt ter ondersteuning van uithoudingsvermogen, weerstand en weerbaarheid. Dit zorgt voor een snelle opname en dus een snel resultaat.
Vitazyme Energy werkt als een krachtig energiesupplement. Na een aantal dagen al voel je dat de vloeistof, die direct en effectief door het lichaam wordt opgenomen, de natuurlijke vitaliteit activeert. Je gaat je gewoon weer lekker voelen. Ook de geest krijgt extra veerkracht. Je voelt je weer helder in je eigen lijf.
Vitazyme Energy is bedoeld voor mensen, die herstellende zijn. Of in een fysieke en mentale dip zitten en toch extra creatief moeten zijn. Echter, het wordt ook zeer gewaardeerd door zakenmensen, die moeten overwerken en waarvan piekprestaties verwacht worden.

Bekijk hier  de website van VitazymeTerug Stuur dit door |  Alle pagina's in map afdrukken |  Afdrukken | Opslaan als PDF | Top